+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Poklon kutije tvrtke Differentu

  30. 11. 2018      Iz svijeta mode

Čudim se božićnim darovima. Tražite nešto u posljednjem trenutku i imate poteškoće s odabirom nečega? Onda imamo sjajne vijesti za vas. Nećemo vas iznevjeriti. Ove smo godine pripremili posebne poklon kutije s kojima ćete biti sretni ne samo partneru, već i roditeljima, djeci ili prijateljima. To je zapravo dar za vas, tj. Darovni savjet .

Darovne kutije imenovali smo, prema sebi, prema tipu osobe. Ne shvaćajte previše ozbiljno. Nadamo se da će vam ova imena pomoći da pogodite nadareni ukus. Pored toga, oni su "eko" upakirani, ne samo da čuvamo okoliš, već se i ne moramo gnjaviti s ambalažom, već vam je riješen dar.

Poklon kutija Kočaprnda

Poklon kutija sa stilskim imenom Kočaprnda namijenjena je svim mačkama koje vole originalne, ekološke, vesele i mirisne modne dodatke. Dar okvir uključuje vesele čarape noge od marke Happy Čarape , mirisa, voskovi od Yankee Candle i šalica boja ostanak kupa .

poklon kutija

Romantična poklon kutija

Box Romantic sadrži ogrlicu Dizajn s romantičnim motivom leptira. Mirisni voskovi Woodwick i Yankee Candle i originalna bilježnica Anekke s motivom romantične lutke. Svaka romantična duša cijenit će ovaj dar.

poklon kutija

Luksuzna poklon kutija

Luxuska poklon kutija sadrži luksuzne čarape Calvin Klein , ukrašene kamenjem. Yankee Candle u luksuznom dizajnu i još luksuznijoj narukvici od pocinčanog čelika talijanske marke Ops! Objekti . Pa, priznajte, to je luksuzni dar.

poklon kutija

Poklon kutija Stylar

Poklon kutija Styler pogodna je za sve muškarce koji imaju stil. Logično. Stoga ne može propustiti stilske čarape , koje muškarci nose posebno za Smart i Casual stil. Moderna tikvica s katastrofom , udobno spremljena u džep i ugodan mirisni isječak u automobilu, koji savršeno mirisuje čitavu unutrašnjost automobila. Muškarci obično uživaju u automobilima, pa će vas "sigurno" ovaj poklon učiniti sretnim.

poklon kutija

Super poklon kutija

Poklon kutija sadrži znatno šarmer boje čarape Calvin Klein i ekološke šalicu Držati kup. Keep Cup sjajna je i posebno praktična šalica za putovanje, uklapa se u većinu glava za novinare i zahvaljujući njoj štedite okoliš jer više ne morate stavljati kavu da biste ulazili u plastične krigle neimenovanih kafića.

poklon kutija

Elegance poklon kutija

Poklon kutija Elegán je sve elegantan čovjek s okom za detalj. Sadrži elegantne čarape Tommy Hilfiger koje se nećete sramiti. Nisu divlji poput Happy Socks i stvarno su dobri. Nadalje, elegantni Scotch & Soda limenke i nevjerojatni štapići za tamjan koji lijepo mirisu unutrašnjost automobila.

poklon kutija

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija