+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Poklon savjet za žene

  20. 11. 2017      Iz svijeta mode

Božić dolazi i ne znate što pod drvetom? Plašite li se ideje loviti poklone u posljednji trenutak? Tako se možete smiriti. Imate nas i nećemo vas pustiti unutra i donijeti vam nekoliko savjeta za poklone za žene . Na poklon za mame, partnere, kćeri, sestre i ostale rođake, ali i prijatelje. Odmarajte se i popijte božićno ozračje u miru, iz udobnosti svog doma ili negdje u udobnosti vašeg omiljenog kafića. Možete kupovati putem interneta bez čekanja, gužvi i svađa.

taška

Možda najzadovoljniji dar i najcjenjeniji savjet za muškarce je torba. Nikada ništa nećete pokvariti ako ne znate veličinu ili točnu veličinu. U našem eshopu možete birati mnoštvo različitih marki, koje vam mogu zbuniti glavu. No naš je savjet ova luksuzna multifunkcionalna torba Desigual . Što to znači? Lako je, budite sigurni da ste 100% u pravu. Za dobru cijenu ne kupujete jednu torbicu, već zapravo dvije ili čak tri . Ova torba je čarobna. Dvostrana je i uključuje unutarnju torbu koju možete nositi kao praktično križno tijelo nakon pričvršćivanja podesivog remena.

višenamjenska torba Dizajn

Kozmetička torba

Možda je prikazana svaka dama pa joj možete uživati pod drvetom u nečemu čega nikad nema dovoljno i što ne bi samo kupila. Možete uživati u ovoj apsolutno slatkoj, elegantnoj i posebno praktičnoj kozmetičkoj torbi Santoro , koja se može koristiti za udaraca, malu kozmetiku i drogerije, ali i za drugu važnost. Može se nositi kao praktična torba za ključeve, mobitel ili torbicu u torbi.

Kozmetička torba Santoro

donje rublje

Za više avanturističkog tipa imamo savjet za poklon u obliku donjeg rublja, naime grudnjak Calvin Klein koji će voljeti svaka dama i dama bilo koje dobi. Grudnjak je kvalitetan, elegantan i izuzetno udoban. Štoviše, praktičan je, trenutno najveći modni trend i zapravo drugi nećete poželjeti.

grudnjak Calvin Klein

Papuče Emu

Ono što će primatelju sigurno oduzeti dah su ove luksuzne kućne papuče iz Emu . Napravljeni od prave ovčje kože i vune, oni reguliraju temperaturu i idealni su za zimske odjeće. Ako ih stavite na noge, garantiramo vam da ih uzimate samo pod tušem i krevetom, ali pazite da ih ne zaboravite. ;-)

papuče Emu

Ogrlica Doca

Nijedna žena nikada nije uvrijedila pravi svjetlucavi dragulj. Uzmi otrov. Dakle, ako ne znate, nabavite komad nakita, jer on ništa nikada neće uništiti. Naš poklon savjet je ova elegantna ogrlica od Doca , koja je sada vrhunski komad „must have“ ove sezone.Ogrlice su istrošene i u ovom dizajnu jednostavno nema greške, uklopit će se uz haljine, topove, tunike ili kardigan.

ogrlica Doca

Više inspiracije možete pronaći u našem videu na Različitoj TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija