+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Praktične novčanike Dizajn

  24. 10. 2014      Iz svijeta mode

Osnova svake torbice je da ima kvalitetan i praktičan novčanik. Takvo hvatanje u novoj kolekciji Desigual jesen / zima 2014. novčanik Desigual su izrađeni od otpornih tekstilnih materijala i nude razne kreativne dizajne. Opremljeni su s nekoliko zasebnih prostora za odlaganje što osigurava maksimalnu udobnost i funkcionalnost za svakog vlasnika.

Dizajnerska metlica za nožicu Dizajnerska metlica za nožicu

Ove male dizajnerske novčanike izrađene su od tekstilnog materijala na površini i iznutra od kože. Imaju brzo pričvršćivač i podijeljeni su u 2 dijela. Pod prvim patentom nalazi se mali džep s zatvaračem i 3 odjeljka za druge dokumente. Prema drugom patentu, novčanik ima 6 pretinca za kartice, 1 novčanicu i 3 druga pretinca za dokumente. Novčanik ima stražnji džep.

Dizajn novčanika Lengueta Seduccio Carry Dizajn novčanika Lengueta Seduccio Carry

Druga vrsta su ovi praktičniji manji novčanici s gumbom za pričvršćivanje. Sadrže 4 pretinca za kartice, još nekoliko za druge dokumente i mali džep s patentnim zatvaračem s 2 džepa.

Dizajn novčanika Lengueta Bolas Rojas Carry Dizajn novčanika Lengueta Bolas Rojas Carry

Zatim su ove elegantne novčanice veće veličine s metalnom oblogom. U unutrašnjosti se nalazi pretinac za prijenos s karticama i većim dokumentima, a zatim džep s patentnim zatvaračem za sitne kovanice i druge pretince za pohranu kartica, kojih ovaj novčanik ima zajedno 18.

Dizajn dodatak Ziparound za novčanik Dizajn dodatak Ziparound za novčanik

Druga vrsta novčanika Desigual uključuje 6 pretinca za kartice, 4 druga dokumenta, torbicu s odvojivim patentiranjem s džepom na zatvaračima i 4 pretinca za kartice i fotografiju. U unutrašnjosti ćete također pronaći prostor za olovku, mali džep s zatvaračem i vanjski džep s patentnim zatvaračem na stražnjoj strani. Novčanik također sadrži malu petlju koja se može odvojiti, a novčanik možete koristiti kao malo ručno pismo.

Dizajn novčanika Cvjetni Geometri s dvije razine Dizajn novčanika Cvjetni Geometri s dvije razine

Novčanice dizajnerske, koje se mogu nositi kao pismo. Ovi dizajnerski novčanici imaju dva glavna džepa s zatvaračem - jedan za male novčiće i jedan za kartice, novčanice i dokumente. Novčanik ima remen za uklanjanje koji se može koristiti kao kvačilo.

Dizajn novčanika Doublezipp Labios Dizajn novčanika Doublezipp Labios

Slijedi ovaj prostrani dizajnerski novčanik. Ima dva džepa na zatvaračima - jedan za male kovanice i novčanice, a drugi je prepun pretinca za kartice, uključujući pretinac za olovku.

Dizajn novčanika Maria Estambul Dizajn novčanika Maria Estambul

Posljednja vrsta su ove prekrasne prostrane novčanike s odvojenim džepom s patentnim zatvaračem oko oboda džepa. Prostor za spremanje kartica i novčanica nalazi se u džepu s gumbom za pričvršćivanje. Postoji 14 pretinca za kartice, kutije za fotografije i džep za novčanice i drugi pretinci za druge dokumente.

Dakle, odaberite na: https://www.different.cz/penezenky__desigual

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija