+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Prodajna ponuda za 400, -

  11. 05. 2015      Iz svijeta mode

Prodajna cijena za 400 CZK? Je li moguće približiti se toj marki u ovom cjenovnom rangu? Često se susrećemo s kupcima koji traže poklon u vrijednosti od 400 do 500 CZK. Pogledajte da takav dizajnerski dar možete pronaći kod nas.

Kompletnu dizajnersku prodaju u Češkoj možete pronaći ovdje: DIZAJUALNA PRODAJA

Ako tražite manje POPUSTE na robnoj marki Desigual, evo: POPUSTI DESIGUAL

A ako dobijete najjeftinije komade, skoknite ovdje: DIZAJUJETE TIJELE

Ideje za poklon tvrtke Desigual u vrijednosti od oko £ 10:

Dizajnerski nakit izvrstan je poklon za svaku živahnu ženu koja voli boje, stil i život. Dakle, ako prijatelj slavi rođendan ili praznik djevojke, to je jasan izbor. Čekaj! Ne bi li vam i ovaj modni dodatak odgovarao? Ako je to slučaj, nemojte se ustručavati i nagradite sebe jer znate da to zaslužujete.

Dizajn nakita - prodaja za 400

Na raspolaganju su i dizajnerska prijenosna računala i pribor   do 400 CZK. Ove sitnice će se svidjeti ne samo onome kome ćete ih pokloniti. Bilježnica u koju primatelj može zapisati sve svoje misli / bilješke / želje. Bilježnice su idealne veličine, tako da možete imati pri ruci modernog partnera za prijenosno računalo. Logotip Desigual izveden je u lijepom dizajnu, a bilježnice su uvijek originalne i lijepo obojene.

Dizajnerske bilježnice do 400, -

Dizajnerske navlake i navlake za vaš telefon samo su modni dodatak koji će vas cijelim danom usrećiti. Uvijek imamo mobitel kod sebe, pa je gledanje nečeg tako lijepog upravo ono što nam treba. Dajte svom mobilnom novom jaknu Desigual.

Dizajnerske navlake za mobilne telefone - dizajnirana za 400

Svaka elegantna domaćica cijenit će ovu dizajnersku kuhinjsku rukavicu ili drugi dizajnerski pribor za kuću u prodaji od oko 400 CZK. Čak i vaš dom može biti šarolik, razigran i drugačiji. Dakle, izaberite iz našeg izbora dizajnerske dodatne opreme za dom i uživajte u svom domu svaki dan.

Dizajnerske kuhinjske rukavice / držač posuda uključeni su u cijenu do 400CZK

Dječja odjeća ove španjolske marke nije skupa kao što mnogi misle. Naravno da ga možda ne uspoređujemo s tržišnim cijenama, ali vi kupujete nešto drugo s ovom markom. Kupite priču, stil, originalnost, kvalitetu i temperament sunčane Španjolske!

Dizajnerska suknja za bebe po cijeni od oko 400, -

Dizajn šal je nevjerojatan. Oni će se koristiti tijekom cijele godine, jer će vas grijati zimi, a ljeti se mogu nositi kao suknje ili kao pareo. Dizajne šalove u prodaji dobivate oko 600-900 CZK. Dakle, odaberite komade zbog kojih će vam se glava vrtjeti!

U prodaji dizajnerski šal

Na našem Različitom televizoru snimili smo i nekoliko videa o tome kako vezati šal. Na primjer ovdje:

U našoj velikoj prodaji ove španjolske marke svatko će pronaći svoje. Dakle, uđite i budite drugačiji;)

---------- ULAZNA DIZAJUALNA PRODAJA ----------

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija