+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Proljeće je stiglo, TOMS cipele ponovno daju radost.

  23. 02. 2016      Iz svijeta mode

Stil i originalnost više nisu jedini pokazatelj modnog svijeta. Osjećaj pomoći konačno se isprepleo u mislima koje su ponekad sebične. Marka cipela Toms poduzima duge korake prema ljepšem svijetu uz pomoć divne ideje koja kombinira stilski cipele i dobrotvornu pomoć . Takvim cipelama nećete moći odoljeti;) Dođite i posjetite nas za novu kolekciju "tomsek".

Toms cipele čine svijet boljim

Toms cipele uključene su u dobrotvornu udrugu poznatu kao " One For One ". Naziv "jedan za jednog" znači da će "posao" biti uistinu ljubazan. Zahvaljujući prodanim parovima Toms obuće, nekoliko djece širom svijeta ima svoje cipele. Tako mogu krenuti prema školi i boljem životu. Svijet će opet biti malo ljepši . I isplati se. Nosit ćete svoju Tomsy s nepremostivim osjećajem da dijete hoda svijetom s novim parom cipela samo zbog vas.

Ali ako na trenutak pokušamo zaboraviti da Toms-ove cipele imaju plemenitu ideju za spašavanje stopala svih nas;) zaintrigirali su nas jedinstvenim dizajnom svakog para. Njihovi stilovi, boje i motiv zainteresirat će vas i vjerujemo da će vam mnogi pogoditi srce. No, pogledajmo bliže što su cipele ove proljetne i ljetne kolekcije pripremile.

Kakva bi bila ženska obuća da nismo uspjeli pronaći cipele s potpeticama . Elegantne cipele u prirodnoj boji sa srebrnim nitima ušivenim uz svaki komad cipele nalaze se na plutovitom klinču koji se savršeno uklapa u dizajn cjeline. Takve će se cipele sigurno uklopiti u proljetne dane.

Toms visoke pete

Par cipela u stilu Slip On , tj. " Slip-on cipele" u nekoliko različitih varijanti, klasik je. Toms cipele imaju gumu za napuhavanje za lakše i ugodnije rukovanje zbog koje noge osjećaju pamuk. U novoj kolekciji pronaći ćete meke, bež boje, ali i uzorke s uzorkom, trapera ili malih cvijeća.

Cipele s cvjetovima Toms

Nova Tomska kolekcija ne zaboravlja na muškarce, tako da možete biti sigurni da čak i za muškarce imamo zanimljive komade u kojima će se osjećati sjajno. Slip On odavno je jedan od modnih trendova posljednjih sezona, pa mu ne bi smio nedostajati ni u muškoj cipeli . Divan su, na primjer, crveni koji naglašavaju osjećaj dobrog stila i stila.

muške cipele Toms

Naravno, u ponudi su i dječji parovi cipela , tako da za svoju malu ljubav možete odabrati moderan par cipela.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija