+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Promjene viza s Different.cz i DesignBlock.cz - gospođa Andrea - 41.DÍL - DIFFERENTTV.CZ

  23. 10. 2014      Different TV CZ / SK

% videozapisa, 3CcLQiNH_og)%

Metamorfoza vida vrlo je popularna tema. Povremeno želimo malo promijeniti, prilagoditi se i uklopiti u novi kaput. I doslovno;)

U ovoj transformaciji imat ćete divan dan s gospođom Andrea, Different i također studio Design Block, koji se pobrinuo za make-up i novu frizuru gospođe Andrei. Naša transformirana kosa odmah je dobila zdraviji i ležerniji izgled. Na kraju, bojanje kose nije bilo moguće, jer gospođa Andrea s malom djecom nije u situaciji u kojoj bi mogla redovito odlaziti frizeru. Promjena kose nije bila toliko temeljna i već smo prije krenuli s rezom.

Žene se često boje transformirati svoj izgled i kosu, ali gospođa Andrea je otišla sa strašću. I najviše od svega, znala je da će obitelj do sada ići u zoološki vrt, pa je imala cijeli dan za sebe i za njegu;) Dita Nosková Bezděková (vlasnica Design Blocka) osobno se pobrinula za šminku proizvodi i proizvodi koji su, s druge strane, savršeni za to.

Odijevanje je radila voditeljica prodavaonice www.DifferentFashion.cz, gospođa Simona Polakova, koja je u suradnji sa svojim timom odjenula gospođu Andrea u nekoliko odijela. Odjeća se kombinirala većinom iz španjolske marke Desigual , tako da je bilo jasno da će gospođa Andrea zasjati. To je uspjelo i svi prisutni složili su se da je to vrlo lijepo.

Sin Vojtíšek na kraju videa komentira kako voli majku, zato je nemojte isključiti prije kraja;)

Prve transformacije s ekipama Different i Design Block poduzele su mnogo, tako da se možete veseliti još. Oh, i gledajte nas za sljedeći video.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija