+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Proslavite Međunarodni dan donjeg rublja s nama

  06. 04. 2020      Iz svijeta mode

Počastite nas sitnim komadima u našem ormaru, bez kojih većina nas ne bi ni izašla. Govorimo o donjem rublju, koje je dano 3. travnja - Međunarodni dan donjeg rublja . I što to znači za vas (vas)? Primamljive vijesti. Zanimljivi događaji. Pogodite popustima.

U svjetskim glavnim gradovima, na primjer, na ovaj dan možete vidjeti godišnje marše donjeg rublja. A budući da još ne planiramo za vas, usrećit ćemo vas nakon našeg. Dobit ćemo vam nove modele svjetskih marki i neodoljive popuste koji se uvijek isplati. Dakle, ako ste razmišljali o dodavanju novog donjeg rublja u svoj ormar za neki petak, to je pravi dan. Uhvatite uspjeh!

Donje rublje je prva stvar koju dodirnete ujutro dok se oblačite. To ne treba promatrati samo kao praktičan komad odjeće, to bi trebalo biti veselje . Trebalo bi vam se svidjeti i kome to pokazujete. Može, ali može biti podložan najnovijim trendovima. Može biti klasičan, ali i ne-tradicionalan. Skrivena, čak i priznata. Na vama je samo, kako to percipirate, kako se osjećate i koliko vam je ugodno.

Jeste li impresionirani ikonskim Calvin Klein modelom s logotipovima ili prilično neviđenim dizajnom Tommy Hilfiger ? Oba ova modna fenomena nude popularne klasike, kao i boje ili krojeve koji će oživjeti svaki ormar. A budući da udobnost i dalje igra glavnu ulogu u donjem rublju, osjetit ćete pamuk u svakom modelu.
Ali ako se želite usuditi, isprobajte razigrane Slippsy kratke hlače   i Styx , zasigurno ćete u potpunosti uživati u kućnoj udobnosti, a uz to se možete uskladiti sa voljenom osobom. Ove dvije marke nude modele istog dizajna za muškarce i žene.

SlippsyObjavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija