+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Prvi val prodaje!

  28. 12. 2017      Iz svijeta mode

Između praznika provodimo vrijeme s našim najmilijima . A za Different.cz vi ste Vama najbliži , naši klijenti, VIP klijenti, čitatelji i pretplatnici;) I tako prvo znate da se prvi val PRODAJE u našoj zemlji zapljusnuo prije siječnja . Prvoga siječnja.

Nemojte se utopiti u slatkišima, već neka pukneid = „m_7651171785550556148_www_different_cz_slevy_4”> KOMADI zapanjujući mode u popuste. Što je s novim kaputom , nevjerojatnim džemperom ili prekrasnim cipelama ? Jednostavno to zaslužuješ, zar ne? )

Upravo je pravo vrijeme za prikladan zimski kaput, pa se uputite u odabir najboljih marki koje imamo u eshopu. Šta kažete na lijepi kaput Desigual ili moderan kaput Scotch & Soda ? Luksuzna ili elegantna jakna može se naći u Rinascimento i ekstravagantan komad tvrtke Fornarina . Ukratko, zaista imate puno toga za izabrati.

Idete u planine? Nabavite prave snježne čizme! Možete ih pronaći u Crocs ili Emu ! Topli su, neki čak i vodootporni, stopala ne smrzavaju i ne mirišu, pa ste sigurni da se dobro prilijepite nekoliko sezona . Štoviše, moderni, bezvremenski komadi koje svaka marka nudi zabavljaju vas!

Ono što vam sada definitivno treba je topli džemper! To vam definitivno ne bi trebalo nedostajati u vašoj garderobi. Volite li toplu, tanku, jaku, preko glave, kardigan ili kornjaču ? Obojene, suptilne, uzorkane ili čiste (nemamo prljavštinu)? Sve ovo naći ćete kod nas i možda ćete imati problema s odabirom, jer su svi lijepi, pa sad kad su popusti, možete dobiti dva, tri, četiri. Na vama je!

Za više inspiracije pogledajte naš video na Different TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija