+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Rinascimento - luksuzni talijanski brend na Different.cz

  01. 12. 2017      Iz svijeta mode

Ciao bella, imamo sjajne vijesti za vas, jer smo na Different.cz postavili novi brend. Talijanska marka Rinascimento, kojoj smo apsolutno podlegli i vjerujemo da će vam se toliko svidjeti da ćete uskoro podleći baš kao i mi! Znamo da Talijani to mogu učiniti modom, zato za vas odabiremo puno talijanskih marki. Posljednje, ali ne najmanje bitno, bila je to ekstravagantna marka Fornarina . Sada je to Rinascimento.

Rinascimento znači renesansa i izgovara se [rinašimentooo] i možemo potvrditi da naziv stila savršeno odgovara. Rinascimento je elegantan, ekstravagantan i seksi mod koji će voljeti sve djevojke, žene i dame. Ukratko, sve dame svih dobnih skupina koje vole luksuz, kvalitetu i stilski mod koji ovaj brend stvara. Rinascimento je talijanski luksuzni modni brend koji datira iz 1960. Njezin osnivač, Vittorio Tadei, želio je luksuzni talijanski dizajn donijeti odjeći koja podvlači najljepše kvalitete bilo koje prave žene.

I što možete zamisliti? Zaista lijepi pristojni, ali i divlji modeli, koji podliježu trenutnim trendovima, kombiniraju materijale, razigrane boje i dizajne. I što je specifično za ovu marku? Doista je originalan, jer proizvodi samo ograničen broj komada za svaku kolekciju, tako da se svaka dama osjeća posebno. Stoga, kad odaberete, ne oklijevajte predugo. Tada se može dogoditi da vaš komad iz snova jednostavno neće biti!

Privilegija ove talijanske marke je i u tome što su svi komadi zapravo proizvedeni u Italiji, a ne u Aziji. Trenutna kolekcija Rinascimento za jesen zimu 2017. prepuna je atraktivnih modela. Predložene haljine možete donijeti u različitim prilikama, posebno za božićne zabave ili sezonu na balu, a sada ćete pronaći savršene kapute kao da je to haljina. Međutim, prosudite sami ..

ženska haljina Rinascimento

ženska haljina Rinascimento

ženski kaput Rinascimento

Možete uživati i u videu:

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija