+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Romantični set Desigual Matematicas zaokupit će vas!

  18. 03. 2015      Iz svijeta mode

Kad kažete Desigual, većina nas misli na ludi okidač svih boja i motiva. Zbog toga ste se zaljubili u brend i zato je Desigual toliko jedinstven širom svijeta! Ali u stvarnom svijetu, nema ga svatko od nas, uzmi taj dio. Ponekad je teško kombinirati stvari. Dizajnerska marka ima za vas i njenu pristojniju stranu, pa svi stvarno odaberu!

Nova proljetna kolekcija, koja nam je stigla prije nekog vremena, prepuna je prekrasnih kompleta, a jedan od njih je i set nazvan Matematicas Romantic. Ime je tipično jer će vas romantika seta definitivno zaokupiti! Osnova je siva boja obogaćena ružičastim i zelenim tonovima cvijeća s ukrasom s nastavcima u kombinaciji gumene čipke s printom bijele boje, što dodaje originalnosti i luksuznom izgledu.

Dizajn torba Ibiza Matematicas Romantic Dizajn torba Ibiza Matematicas Romantic

Set sadrži 2 veće torbice. Oboje imaju remen koji se može skinuti s crnom umjetnom kožom i unutar džepova odjeljka za male predmete. Moderniji model ima preklop sa patentnim zatvaračem ispod kojeg je glavni džep. Već znate drugi najdraži Mcbeejev model s malim patentiranim prednjim džepom.

Dizajnerska torba Mcbee Matematicas Romantic Dizajnerska torba Mcbee Matematicas Romantic

Obje se torbe mogu nositi u ruci, na ramenu ili preko ramena.

Za ljubitelje torbi s kopčom, idealnih za slobodno vrijeme ili kolica, prikladna je ova vrsta torbica dizajnerske srednje veličine. Glavni džep je zatvoren na zakrilcu, koji je pričvršćen patentom. Opet se može podesiti duljina remena. Dizajnerski pribor jednostavno je Bog!

Dizajnerska torba Soho Matematicas Romantic Dizajnerska torba Soho Matematicas Romantic

Najmanja torbica u ovom setu je ova elegantna torba koja se može nositi preko ramena. Zip je pričvršćen, a unutra su 3 glavna džepa.

Dizajn torba Dorothea Matematicas Romantic Dizajn torba Dorothea Matematicas Romantic

U ovom prelijepom setu dostupni su i dizajnerski novčanici . Veće sa zatvaračem na zatvaraču je praktično i usko, tako da se lijepo uklapa u vašu torbu. Sadrži dva glavna džepa za novčanice, džep s zatvaračem za novčiće i manji unutarnji džepovi za kartice, posjetnice i dokumente.

Dizajnerski novčanik zatvarač oko materijala Dizajnerski novčanik zatvarač oko Matematicas

Manji novčanik može se nositi i kao razglednica zahvaljujući uklonjivom remenu. Džep novčića nalazi se na kopči, na suprotnoj strani odjeljka za kartice, a džep novčanica je pune duljine.

Dizajn novčanika Liana Matematicas Romantic Dizajn novčanika Liana Matematicas Romantic

Za dovršavanje kompleta potreban je samo šal dugačak 110 x 195 cm. Ako tražite inspiraciju kako zanimljivo vezati šal, pogledajte našu prethodnu epizodu na DifferentTV .

Dizajn šal Foulard Rectangle Matematicas Romantic Dizajn šal Foulard Rectangle Matematicas Romantic

Lijep vrh s širokim rukavima šišmiša i V-izrezom.

Dizajnerska majica Croacia Dizajnerska majica Croacia

Možete kombinirati ovaj set zahvaljujući njegovim pristojnim bojama lako i dalje ćete biti drugačiji :) Više u našem modnom e-dućanu .

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija