+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Roxy - Direktor područja za Slovačku: Moj stil srca

  14. 02. 2019      Iz svijeta mode

U drugoj epizodi naše serije o nama, našim žabama i kolegama gledamo Roxanin zub. Naš upravitelj područja za slovački eshop Differenta.sk. A kako bismo ga učinili autentičnim i pomalo uzbudljivim, odlučili smo napraviti ovaj poseban češko-slovački. Tako ugodno.

Roxy - rea menadžer za Differenta.sk

 • Tko je Roxy?
  ,, Bio sam u Raznim dvije godine. Došao sam ovdje tražeći Slovaka koji živi u Češkoj, a slučajno sam Slovakinja zbog škole u Češkoj, tako da je to neobična slučajnost. " Već dobro poznaje grafiku i medije, često ozljeđuje, posebno u sportskim aktivnostima, jednostavno se kreće u glavu i raduje se novoj avanturi ove godine nakon škole.
 • Što podrazumijeva vaš posao? Prevođenje ,,”. Koji jezik prevodim, uglavnom… Ne odgovaram i ne mijenjam temu vremena. Odgovor je iz češkog na slovački, naravno profesionalni nivo.
 • Gdje kupci mogu vidjeti vaše rezultate rada? Pored prijevoda cjelokupne e-trgovine, proizvoda, članaka i svega ostalog češkog, ponekad stanem iza kamere, kada snimamo Različiti televizor, čije dijelove pokušavam presjeći kad ih nađem između škole, posla i netipično tipičnog života u studentskom stanu u večernjim satima, noću ili malo vremena preko vikenda.
  Pojedinačni dijelovi mogu se vidjeti na web mjestu i na YouTube kanalu.
 • Kako izgleda vaš posao? Budući da sam još student, svoj posao sam Posjetite sporadično, jedan do dva puta tjedno, moj dio stola je tako prostor za pohranu kolega, vidi se tekstovi, omote, kup-kekse, tanjuri, maramice, kreme za ruke i utorkom mene.
 • Nakon posla, zabava. Čime se bavite u slobodno vrijeme? Gdje se opuštate? Kad trenutno ne ozdravljam od nesreće i pokretna sam, volim odlaziti u prirodu , planinariti, padati s klizaljki ili prevrtati se, ponekad iz oblaka opet malo na zemlju, tj. Sa zida penjanja , tako da se mogu neko vrijeme opustiti u bolnici i rezati videozapise kojih je u to vrijeme više. Pored fizičkih aktivnosti, volim raditi i manje opasne aktivnosti za mene, a sve su to moguće umjetničke i kreativne aktivnosti dok ga proučavam . Da, umjetnost se proučava. Da, na faksu! Čak se i umjetnost može povrijediti, bilo namjerno zbog umjetničkog učinka na gledatelja ili nevoljko, ali to nije važno. Aktivnosti poput kuhanjaIzbjegavam i iz sigurnosnih razloga, razmišljajući o sigurnosti drugih.
 • U kojem se stilu odjeće najbolje osjećate? Cijeli moj stil odijevanja prilično je jednostavan, minimalistički, ne volim kombinirati mnogo boja i ne volim previše divlje, mislim samo na vizualni. Valjda imam više nego dovoljno umjetnosti i ne trebam izgledati poput šetačkog posla učitelja Picassa. A kako je jedan dan od ugljika, drugi iz boje, treći dan prekriven ljepilom, četvrti žbuka, a peti ima urezane prste, praktički je nemoguće odjenuti se poput princeze. Ipak, princeza s rukama u boji, narukvicom na nozi i zavezanom rukom ne bi izgledala baš logično.
 • Imate li još neke omiljene marke? Sve to znači da ne nosim potpetice i suknje, to ne bi bilo tako sigurno razumjeti, pa su mi svakodnevni prijatelji tenisice, više volim Conversky , jednostavne hlače i minimalističke džempere, dukseve ili majice, mnoge od marki poput Scotch & Soda , Deha ili Tommy Hilfiger .

Stil mog srca

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija