+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Ruksaci Anekke

  07. 11. 2018      Iz svijeta mode

Trend backpackinga je u punom jeku! Razlikujemo se već bez glave, odložili smo njihove torbe i oduševljeno posegnuli za ruksacima, torbama i torbama, svaki prema svom stilu. Priznajmo, često se ne radi samo o modi, već i o reljefu naših leđa ...

Svaka žena to sigurno zna. Svakodnevno je torbica prepuna sitnica koje teže više nego što biste stavili tri cigle u torbu. Mnogi od nas ne dodaju laptop, dnevnike, knjige i uzmu kupovinu na drugu ruku kako bi bili malo uravnoteženiji, zar ne? I boli ga leđa ... i ramena ga bole ... i ruke .

Zato prestanite s nama! Posegnite za ruksakom koji će vas osloboditi, plus vi ćete biti šik! Naša nova ljubav koju jednostavno moramo podijeliti s vama su ruksaci Anekke ! Ovo je jednostavno gozba za oči!

Anekke

Gornji komad je ruksak za potezanje Anekke Aviator - praktičnost u kombinaciji s originalnim dizajnom privući će vašu pažnju i vaše srce! Izvrsno izgleda za sportskiji outfit s tenisicama, ali i za elegantniji model.

ruksak Anekke Aviator

Ruksak o kojem biste trebali razmisliti imate li kćer kod kuće je ruksak Miss Anekke maxi . Morat ćete to sakriti od nje ili samo podijeliti! Vjerujte da je izvrsna ne samo ležerna obuća, već i u školi, za izlete ili odmor.

Gospođice Anekke

Za sportske aktivnosti ili na festivalu obavezno ponesite torbu koja se povlači , na primjer s motivom Venecije, Italija.

Anekke Bella Venezia

Čini li vam se da vidite Harryja Pottera? Oči vas obmanjuju, ovo je netipični ruksak Anekke zanimljivog oblika i detalja s kojih je teško skinuti pogled. Ali istina je da doista izgleda kao čarobni svijet.

Anekke Aviator

Jesu li te dobili? Možda tek nakon što pročitate stavite torbu na dnu ormara i potražite ruksak :-) Više modela možete pogledati ovdje https://www.different.cz/damske-kabelky-tasky__typ_batohy ili na našem videu, stvarno JE za odabir.

 

 

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija