+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Ruksak umjesto torbe - trend koji daju i fizioterapeuti

  09. 04. 2018      Iz svijeta mode

Kaže li vam partner da i dalje mislite samo na sjajno? Ovaj put imat ćete asa u rukavu! Trendom stilskih ruksaka rasterete leđa! Zato vas treba pohvaliti, a ne ukoriti za novi komad u kolekciji!

Ono o čemu ćemo razgovarati je ženska torba koja često skriva više od čarobnog šatora u Harry Potteru. Kao dokaz, ako joj pustite prijateljicu ili vašeg supruga da je drže nekoliko sekundi, nakon horora "da li u nju vučete cigle", jasno je da se danas skriva više od nužne trojke - novčanik, ključevi, telefon .

Na ramenima često nosimo dnevnike, kataloge, knjige, časopise, kupovinu, laptop, rezervnu odjeću, hranu ili kozmetičke kozmetičare. Težina raste, a s njom i bol u leđima, vratu i ramenima. Stoga smo pozdravili trend ruksaka ne samo kao povoljne promjene na području modnih dodataka, već i u pogledu zdravlja. Vjerujte da će vas čak i ortoped ili fizioterapeut oduševiti kada vidite ruksak umjesto torbicu preko jednog ramena, kad se vratite žaleći se na bol koju mi žene zapravo radimo same.

A budući da ruksaci još uvijek nisu okusili sve dame, djevojke, žene, pokušat ćemo dokazati da se to zaista isplati! Više se ne govori o sportskim rukavicama, nepristojnim oblicima ili neuobičajenim kombinacijama boja. Tečaj uključuje ruksake koji odišu razigranim dizajnom, maštom i elegancijom.

Jednostavnost je ljepota! To pokazuje ruksak Desigual u mekoj, ženstvenoj kombinaciji praškaste ružičaste i zlatne boje. Savršeno nadopunjuje bilo koji outfit, bilo sportski, casual ili elegantan, dajući mu pravu količinu romantike i originalnosti.

ruksak Desigual

Imate li dušu djeteta koja žudi za ruksakom s nekom razigranošću i svježinom? Zatim posegnite za markom Anekke i nećete požaliti. Ruksaci Anekke različitih veličina i romantičnog dizajna idealan su pribor za svaki dan.

ruksak Anekke

Dolazi ljeto, pa ćete zasigurno imati neki glazbeni festival, zabavu na plaži, izlet ili odmor. Krenite na ljetnu avanturu s ovim ruksakom Desigual u boho chic stilu, on će biti praktičan i postat će mu druženje.

šareni ruksak Desigual

Ruksak Tommy Hilfiger privlači dašak luksuza i elegancije. Suptilna kombinacija boja, zlatni fitinzi i prekrasan dizajn lijepo nadopunjuju elegantne odjeće za poslovne i romantične sastanke.

ruksak Tommy Hilfiger

Zato ne brinite o promjenama i ponekad sakrijte svoje torbe na dnu ormara! Dohvati ruksake koji kreću modni svijet!

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija