+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Sandali za jahače - Nova ljubav od plastičnih cipela na Different

  17. 05. 2019      Iz svijeta mode

Vrijeme je da im dobrodošlicu u našu kolekciju ,, plastike „potpuno nova ljubav. Brazilski modni brend Rider sandale . Mark jahač sandala je osnovan još 1986., pod jednim od najvećih cipele na svijetu, tvrtka Grendene, i kao što ime sugerira, nudi uglavnom sandale, jakne ili čak papuče.

Trenutna kolekcija za proljeće i ljeto 2019. nudi i ženske Rider cipele, kao i muške i uniseks komade . Dakle, sa svojom dragocjenom polovicom možete se uskladiti s istim bojama i dizajnom. Zvao. usklađeni outfiti sada su jednostavno istrošeni i ukusni su i prilično simpatični, plus nećete morati zavidjeti vašim Rider cipelama.

cipele Sandale za jahače

Ove muške japanke na jahačima mogu se koristiti ne samo za odmor, fitness ili kod kuće, već uglavnom za ležerno nošenje u ljetnim mjesecima. Domena ove marke je prvenstveno kvaliteta, funkcionalnost i posebno prijaznost za okoliš, jer su napravljeni isključivo od materijala koji se može reciklirati, a 99% otpada koji nastane u njihovoj proizvodnji ili se ponovno koristi ili se također reciklira.

Cipele za jahače su neklizajuće, otporne na uobičajene površine, imaju posebno oblikovani podstavljeni uložak za maksimalnu udobnost na svakom koraku. Marka je idealna za ljubitelje aktivnog načina života. Iako nije podložan modnim trendovima, ipak izražava svoj originalni stil u kolekcijama cipela koje možete nositi nekoliko sezona.

cipele Sandale za jahače

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija