+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Santoro London - lutke ne samo za djecu

  11. 01. 2017      Iz svijeta mode

Lutke ne moraju biti samo stvar djevojčica ... Santoro London predstavlja brojne kolekcije s popularnim lutkama Gorjuss, koje su se zaljubile ne samo s malim princezama, već i s tinejdžerkama i odraslim ženama koje kombiniraju ljubav prema originalnim modnim dodacima s puno simpatičnosti.

Lutke plaše neke od vas što nemaju ni nos ni usta, ali još uvijek su to većina onih koji ih vole i jednostavno im ne mogu odoljeti. Oni su divni, suptilni i detaljni. Imaju prekrasne haljine, šalove, pribor, svoje kućne ljubimce ili igračke.

Iz pojedinačnih kolekcija možete odabrati Santoro torbu , koja će biti ne samo praktična, već i najvažnije, nepogrešivi dodatak vašem outfitu. I ne brinite, ne izgleda infantilno, već stilski!

Torbica Santoro Ups i Daisy

Torbica mora sadržavati i Santoro novčanik . Uz ovaj brend možete odabrati onaj koji će imati isti ili sličan dizajn kao torba.

Santoro London Oops i Daisy Wallet

Što još svaka žena mora imati pri ruci svaki dan? Šminka, šminka, kozmetičari! Za to joj treba praktična i elegantna kozmetička torba.

Sanotoro kozmetička torba

Uvijek tražite ključeve u torbici? Nećete biti s originalnim Santoro privjeskom ! Možete odabrati manji ili veći, koji se također mogu koristiti kao mini novčanik za promjenu.

Sanotoro privjesak za ključeve

Pa što? Već imate svog favorita? Lutke vam se neće osmjehnuti, zbog toga njegova originalnost i simpatičnost miluju dušu.

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija