Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 26 sati 32 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Santoro London - nova luksuzna marka dodataka iz Londona

  01. 04. 2014      Iz svijeta mode

Londonska marka modnih dodataka Santoro već je poznata u cijelom svijetu te su je priznali stručnjaci za umjetnost i dizajn. Na prvi pogled prepoznat ćete Santora i nastaviti mu se diviti.

Na češkoj web stranici marke Santoro London možete vidjeti puno lijepih fotografija i informacija: https://www.santorolondon.cz

Glavni motiv su nježna, romantična i krhka djevojka koja djeluju na stvari od drevnih do tajanstvenih. Svi komadi iz nove kolekcije Santoro London visoke su kvalitete i vjerujte da je nikad nećete vidjeti. A koje komade možete kupiti?

kabelka Santoro Gorjuss On Top Of The World www.differentfashion.cz torba Santoro Gorjuss na vrhu svijeta www.different.cz

Torba Santoro Gorjuss Na vrhu svijeta - prvi lijepi komad je ova jednostavna ženska torba Santoro Gorjuss s aktovkom. To je koža i ukrašena je motivom lutke i samim imenom. Glavni džep ima 2 patenta i nekoliko manjih džepova. Ima podesivi remen za jednostavno podešavanje duljine vaše torbe.

kabelka Santoro Gorjuss We Can All Shine www.differentfashion.cz Torba Santoro Gorjuss Svi možemo sjajiti www.different.cz

Santoro torba Gorjuss ljubičasta - još jedan smiješan komad je manja torbica koja se zove Santoro Gorjuss Svi mi možemo zasjati i u ljubičastim je nijansama. Zatvaranje glavnog džepa je patentirano, a unutar njega ćete naći manji džep i telefon s zatvaračem. Torbica također ima ukrasni privjesak i karabin za držanje ključeva. Remen je također podesiv.

kabelka Santoro Adrift www.differentfashion.cz torba Santoro Adrift www.different.cz

Santoro Adrift - ako imate garderobu podešenu pretežno u svijetlim bojama, onda je za vas prava romantična torba Adrift s motivima crtića. Zatvaranje glavnog džepa nalazi se na magnetu, koji je sve oko opsega džepa. Može se nositi i u ruci i preko ramena.

novčanik Santoro Messenger www.differentfashion.cz novčanik Santoro Glasnik www.different.cz

Santoro novčanike - Santoro novčanice izrađene su uglavnom od kože, različitih motiva, dizajna i veličina. Svatko će sigurno odabrati prema vlastitoj želji.

obaly na iPad Santoro Gorjuss www.differentfashion.cz iPad Santoro Gorjuss www.different.cz

A budući da marka Santoro zaista misli na sve i detaljno, tu su i komadi poput prijenosnog računala s olovkom, potvrda, futrola za iPhone ili popularnog iPad slučaja, i u normalnom i u mini.
Mislite li, poput nas, da su se ovoga puta dizajneri zaista brinuli? Zato budite drugačiji i nabavite ove jedinstvene komade Santoro London na www.DifferentFashion.cz

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija