+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Santoro London - recenzije modnih dodataka ove engleske marke - epizoda 22 - DifferentTV.cz

  23. 03. 2014      Different TV CZ / SK

% videozapisa, XIFRHCKNm5Q)%

Dobrodošli u još jednu epizodu Drugačije TV. U ovom vas upoznajemo s markom koja je u svijetu poznata po originalnosti. To je londonska marka Santoro, koju možete pronaći u obliku modnih dodataka (torbe, futrole za iPhone i iPad, novčanike, dokumente itd.)

Ovaj će vam se brend svidjeti zbog njegove misterioznosti i Gorjussovih motiva za lutke. Svi su komadi visokokvalitetni i namijenjeni su svim uzrastima.

U ovoj epizodi predstavit ćemo vam nekoliko nevjerojatnih ručnih torbica od kože, novčanika i drugih zanimljivih Santoro komada.

Britanska marka Santoro započela je s tiskanicama. Dnevnici i bilježnice postali su veliki hit na sajmovima papira, pa je marka pokrenula i druga područja svog djelovanja. Uronila se u modne dodatke poput torbi, novčanika, torbica za mobitele i prijenosnih računala itd. Jednom ćete zavoljeti marku Santoro, a povratka nema.

Jedan od osnovnih motiva ove marke je lutka Gorjuss, koja postaje vrlo popularna modna figura. Torbe i pribor Santoro prikazani su u raznim zanimljivim situacijama i uvijek izgledaju pomalo čarobno.

Uz Santoro London pribor nitko vam neće nedostajati, tako da ćete se uvijek osjećati pomalo poput zvijezde. Santoro će vas također iznenaditi svojom kvalitetom, jer je marka već osvojila procese proizvodnje i dizajna u modnoj industriji.

Na češkoj web stranici marke Santoro London možete vidjeti puno lijepih fotografija i informacija: http://www.santorolondon.cz

U našoj e-trgovini možete kupiti ove komade: http://www.differentfashion.cz/cs/109-santoro

Više informacija o marki možete pronaći ovdje: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/santoro-london-nova-luxusni-znacka-doplnku-z-londyna/

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija