+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Šarmantna KOLEKCIJA SANTORO LONDON

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

% videozapisa, 87bS_o-XQzU)%

SANTORO LONDON

Prošli tjedan uronili smo u carstvo snova i mašte , pa smo za vas pripremili još jedan brend koji će vas fascinirati i ne samo to . Ova marka je lijepa. Jedinstven je i vole ga žene diljem svijeta. Znate li o kojoj marki govorimo? Da, točno. Ovo je nova kolekcionarska marka SANTORO LONDON.

Možda vam se čini samo san, kako je moglo nastati nešto tako lijepo. Nisi sama. Godine 1984. takav san imali su Luccio i Meera Santorovi , ali postepeno su postali san.U istoj su godini stvorili svoj prvi proizvod, a sljedeće godine izašli su na tržište s prvom kolekcijom koja se zvala Bang on the Door.

Ali krećemo brzo u vremenu, sve do 2019. Tako su 34 godine nakon što su Luccio i Meera stvorili svoj prvi proizvod. Ovaj nevjerojatan brend ove je godine pripremio tri nove pod-kolekcije. To su pčelinjak, visoki repovi i bajke. Ako vam ova imena još ništa ne govore, ne brinite. Zato su Simča i Nikol tu da objasne sve.

Osim novih podrazreda, Santoro London je za vas pripremio i nove proizvode. Možete se veseliti crossbody poklon vrećici, kutiji novca ili nevjerojatnoj kutiji za nakit. A imamo i nešto za ljubitelje dnevnika!

Dakle, hoćemo li zajedno istražiti još jedan lijepi brend? Vjerujemo da će vas nova kolekcija očarati koliko i mi. Obavezno nam javite da li ste ljubitelj ove marke i kakvih proizvoda imate. Bit ćemo jako i jako sretni zbog toga!

Cijeli tim Different.cz želi vam lijepe i vrste različitih dana

TRAKE SANTORO LONDON

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija