+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.10

  09. 10. 2017      Savjeti za outfit

U drugoj epizodi naše serije Outfit Tip potražit ćemo kako se odijevati za sve formalnije prigode u stilu, originalnosti i udobnosti. Bez obzira imate li posao za koji je potreban službeni dress code, ili se uputite u kazalište (ne samo operu) ili vam se sviđa ovaj stil za opušteno odjeću. Na pravoj ste adresi. Zamislimo pojedinačne komade koje smo kombinirali u potpuno bezvremenski outfit.

Suknje, vrh i džemper, čine čvrste temelje. Odabrali smo sva tri komada jedne marke - Desigual . Osnovni i sofisticirani komad je svijetlosiva traper suknja Desigual s nevjerojatnim vezom, isprepletenim srebrnim bodom. Suknja je duža, proteže se malo iznad koljena i ima veći struk. Uvukli smo svježi bijeli dizajnerski top u suknju. Sakrili smo njegovo romantično ukrašavanje, ali možete ga i nositi.

Odijelo je upotpunjeno luksuznim džemperom od crno-srebrne boje u asimetričnom dizajnu. Džemper je savršen, njegov atipični patentni zatvarač na ramenu je vrlo maštovit i zahvaljujući njemu džemper možete nositi na više načina. Savršeni dojam podvukli smo s malom torbom Calvin Klein crossbody u crnoj boji sa srebrnim nastavcima. Torbica je savršena za odjeću. A kamo god otišli, ne zaboravite biti drugačiji.

dame džemper Dizajn

majica dizajnerska

suknja Dizajn

torbica Calvin Klein

Više inspiracije možete dobiti u videu ...;)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija