+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.11

  24. 10. 2017      Savjeti za outfit

Idete li na važan sastanak ili prvi sastanak i više nemate što obući, čak i ako vam ormar pukne po šavovima? Ne brinite, imamo razumijevanje i sjajan savjet za outfit! Bez obzira na sastanak koji želite odrediti, dame, trebate znati da haljine doslovno čine muškarca i da muškarci na ženama vole haljine, a zapravo žene vole haljine. Stoga će se naš savjet za odijevanje ovog puta odnositi na odijevanje. A o brandu Desigual . Pogledajmo ga.

Ali to neće biti običan odjeća će biti očarani ,, „i da čarobni štapić gospodina Desigual. Simsalabim, predstavljamo vam savršen, detaljan i vrlo koordinirano odijelo. Ove haljine Desigual je savršeno uklopiti u ovaj višenamjenski torbu Desigual i isplati ,

Jer ako kupite ovu torbu, dobit ćete još jednu besplatno! Pažnja, figurativno. Torbica je multifunkcionalna , što znači da umjesto jedne torbe zapravo imate dvije torbe , a isplati se. Samo se okrenite s jedne na drugu stranu i imate drugačiji motiv i usprkos tome isti dizajn. Oba motiva savršena su za haljinu, jedan je lagan, drugi mračan. Torbica ima funkcionalni poklopac sa svake strane ispod kojeg se nalazi isti prostor. Torbu možete nositi kao post, ali nakon što pričvrstite podesive grudnjake poput križa.

Pa haljina? Nemate nikakve pogreške. Izrađene su od jakog i visokokvalitetnog materijala, pa veći trbuh i leđa povlače, rukavi su tri četvrtine, a leđa su izrezana. Sve u svemu. Naglašavaju snage, skrivaju nedostatke i mogu ih priuštiti svaka dama, dama i dama bez obzira na dob i status.

dizajnerska višenamjenska torba

A ako ne znate kao, inspirirajte se našim videom.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija