+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.17

  28. 02. 2018      Savjeti za outfit

Proljeće polako, ali sigurno dolazi, a nove kolekcije naših / vaših najdražih marki za proljeće i ljeto 2018. upravo su stigle u naše skladište. I tako nemamo drugog izbora nego da vas potaknemo u današnjoj epizodi Tip on Outfit sa napojnicom za proljetni outfit.

Osnovna kombinacija boja našeg odijela je popularna trobojnica - plava, bijela i crvena , koju jednostavno nikada ništa ne pokvarite. Tamnoplava boja je, moglo bi se reći, nova crna. Taman je, također mršaviji i pristaje i plavušama, crvenokošama i brinetama.

Osnova ove odjeće je tamnoplava ženska haljina Desigual , kakva na prvi pogled ne bi bila dizajnerska marka. Međutim, jest. Tamnoplava haljina ukrašena je bijelim i crvenim detaljima, pa smo je oživjeli zanimljivom i atipičnom traper jaknom tvrtke Desigual u crveno- bijelim tenisicama Tommy Hilfiger , koju pojačavaju viša platforma i zvijezde u crveno plavoj boji.

Tamnoplava torba s crvenim ukrasom Tommy Hilfiger samo je zamišljena glazura na torti i stoga jasan izbor koji podvlači cjelokupni dojam odjeće. Ova odjeća nije samo za vas kako biste je pogledali, već izgleda luksuzno i vrlo je moderno. On skriva nedostatke, naglašava zasluge, pa ih mogu priuštiti svaka dama ili dama svih dobnih skupina.

crvena jakna Desigual

tamnoplava haljina Desigual

tenisice Tommy Hilfiger

torbu Tommy Hilfiger

Više inspiracije možete pronaći u našem videu s Savjetom i odjećom br.17

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija