+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.18

  07. 03. 2018      Savjeti za outfit

Idealan outfit za slobodno vrijeme, u opuštenoj atmosferi u školi ili na poslu, imamo za vas u sljedećoj epizodi naše / vaše omiljene serije savjeta za odijevanje. Odmaknite se i inspirirajte se. Ovaj put ćemo govoriti o kombinaciji marki, trendi boja i apsolutno udobnih cipela kojih se nećete morati sramiti.

Za ovu epizodu odabrali smo odijelo koje kombinira Deha , Desigual i Emu . Kombinirali smo karakteristične žute, crne i brončane boje, razne materijale - saten, pamuk i kožu i savršeno je prilagodili savršenstvu. Udobne i popularne dizajnerske tajice u crnoj boji s pristojnim ukrasom na teletu, dodali smo karakterističan vrh talijanske marke Deha , koji privlači pažnju mnogih prolaznika.

Odabrali smo jedinstvene Emu mokasine izrađene od prave ovčje kože i vune u nogama, od bronce, za koju vjerujemo da se može nositi apsolutno za sve. Takvi loafi jasan su izbor za prijelaz iz zime u ljeto. Topli su, ali niski, otkrivaju gležnjeve, tako da u njima možete provesti one nepredvidive jesenske mjesece.

majica Deha

crne gamaše Desigual

brončani mokasini Emu

Više inspiracije možete pronaći u našem videu uz savjet o odijevanju za slobodno vrijeme!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija