+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.3

  07. 06. 2017      Savjeti za outfit

Imamo još jednu inspiraciju za vas sa savjetom za odjeću. Odabrali smo odijelo u sportskom i elegantnom stilu. Kombinirali smo sportsku košulju, kratke hlače i torbe s elegantnim cipelama Desigual , Scotch & Soda i Melissa . U ovoj odjeći možete otići u grad, na izlet ili šetnju, ukratko, bilo gdje, gdje ćete se osjećati dobro, ugodno i ugodno.

Savjet odjeće

Za ovaj casual outfit odabrali smo modernu sportsku košulju Desigual u osnovnoj crnoj boji koja je ukrašena zlatnim elementima, a mrežast uložak oko dekoltea je iz aktualne sportske kolekcije Desigual. Prednost je što se ovaj specifični materijal i kroj mogu nositi i za sportske i za rutinske aktivnosti.

Spajale smo sportsku majicu s metalnim kratkim hlačama tvrtke Scotch & Soda. Hlače su ugodne, udobne i ukrašene originalnim motivom s metalnim elementima. Struk ima široku gumu i može se povući čipkom.

Odijelo je upotpunjeno dizajniranom torbom u sportsko-elegantnom stilu u bež i sandalama Melissa u crnoj boji, nadahnutoj modnom plažom. Sandale imaju uzdignutu platformu i unutarnji uložak za pamćenje, tako da ih možete provesti cijeli dan, a da vas noge ne bole.

savjet za odjeću

savjet za odjeću

Možete biti inspirirani našim videom na Različitoj TV .

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija