+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.5

  17. 08. 2017      Savjeti za outfit

Festivalska sezona je u punom jeku. Volimo festivale, obilazimo festivale, jer je to naše "ja". Ne samo naš glazbeni ili kreativni karakter, već i naša osobnost, a posebno naš stil. Što se tiče odjeće, možemo se lijepo provoditi na festivalu. imamo sjajan savjet kako "raznijeti" festival.

Evo nekoliko savjeta za početak: Ne brinite o bojama, kombinirajte marke i nosite ono zbog čega se osjećate izvrsno. Kombinirali smo 3 velika branda - Fornarina, Scotch & Soda , Tommy Hilfiger . Odabrali smo jednostavne boje koje se savršeno slažu i nisu se bojali sjajiti metalnim dodacima.

Odabrali smo haljinu Fornarina u stilu rocka. Možete nositi haljinu odvojeno, uz traperice ili tajice. Obrubljene obrubima, koji je apsolutno "in" i ujedno se uklapa u elegantne i sportske dodatke. Zato smo odabrali maštovitu torbu Scotch & Soda u metalik brončanom dizajnu i Tommy Hilfiger natikače također u metalik nijansama.

Odjeća je nepretenciozna, postaje i nevjerojatno udobna. Bez obzira idete li na rock koncert ili sportski vikend koji završava velikom zabavom, zasigurno ćete zasjati u ovom neupadljivom, a opet elegantnom odijelu.

haljina Fornarina

torbica Scotch & Soda

Klizač Tommy Hilfiger

Više inspiracije možete dobiti u našem videu :)

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija