+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjet odjeće br.8

  26. 09. 2017      Savjeti za outfit

A imamo još jednu epizodu s outfit tipom. Ovog puta smo se fokusirali na slobodno vrijeme poput šetnje, izleta, putovanja, mini golfa, slobodnog vikenda i drugih. Zato smo odabrali vrlo moderan i posebno udoban outfit od Dehe.

Modna marka Deha talijanska je marka koja predstavlja komade savršeno uhvaćene, kvalitetne izrade, stilski, originalne, bezvremenske i nadasve nevjerojatno udobne. Postoje mnogi atributi, ali su opravdani. Deha su nadahnuli lokalni plesači , pa možete zamisliti stvarno zanimljive krojeve, nekonvencionalne kombinacije materijala i posebno komada koje si gotovo svaka žena može priuštiti, bez obzira na dob i karakter.

Stoga smo odabrali ovu elegantnu duksericu Deha u antracit boji i zlatnim, metalik elementima. Duks ima jedinstveni, prozirni umetak na poleđini. Ima duži leđa i atipično oblikovan ovratnik. Dodali smo trenerke u istom dizajnu . Oba su napravljena od visokokvalitetnog materijala, tako da se ova investicija zaista isplati. Cijeli outfit, dodali smo komade španjolske marke Desigual . Na primjer, moderan ruksak od kože od kože u crnoj boji, također sa zlatnim, metalnim elementima.

Južne države znaju kombinirati kvalitetu, stil i udobnost, tako da se nismo bojali uskladiti dvije marke zajedno i sami prosuditi rezultat.

mikina Deha

trenerke Deha

crni ruksak Desigual

Gdje ići u ovoj odjeći? Oduševite se našim videom!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija