+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjeti su se vratili ili nova kolekcija cipela Melissa

  01. 08. 2017      Iz svijeta mode

Sjećate li se vremena šiljastih cipela? Jeste li i vi uživali u nošenju nožnih prstiju? Za vas imamo sjajne vijesti, savjeti su se vratili. I nije ni čudo. Obučene cipele stvaraju elegantan izgled nogu i jednostavno izgledaju sjajno. Nova kolekcija naših / vaših najdražih Melissa cipela ove godine donosi šiljaste komade u obliku papuča i balerinki. Pogledajmo ih.

Prva vrsta je Maisie balerina sjajnog dizajna, koja ističe zanimljiv rez na nožnim prstima. Ove balerinke Melissa predstavljene su u nekoliko boja, kako sjajni tako i mat. U jednostavnoj i uređenoj verziji. S okovima i vrpcom ili bez ikakvih primjena.

balerinke Melisse

balerinke Melisse

Druga vrsta su ove jedinstvene Melissa papuče pod nazivom She Blue u potpuno originalnom dizajnu. Papuče imaju zatvoren nožni prst, otvorenu petu i također imaju nevjerojatno meku memorijsku ulošku, tako da svoja stopala osjećate u pamuku. Melissa također nudi ovu sortu u nekoliko boja.

papuče Melissa

I posljednje, ali ne najmanje bitno, ova modna marka Melissa predstavlja balerinke Glam + Wonder Women namijenjene svim ženama koje se ne boje malo modnog eksperimenta. Balerinke su ikonskog zlata i ukrašene su efektnim motivom u obliku Wonder Women!

balerinke Melisse

Pa, koji su od njih vrhunski? Ostavite stari nožni prst u cipelama i nabavite novi, mirisni koji će trajati nekoliko sezona i ne bojte se biti malo drugačiji.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija