+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Savjeti za poklon za Valentinovo

  09. 02. 2016      Iz svijeta mode

Valentinovo je praznik da ljudi dokažu svoju ljubav. I dok se mi zalažemo za dokazivanje ljubavi svaki dan, volimo ovaj praznik. Ne samo da imate razloga da pripremite romantično iznenađenje za svoju voljenu polovicu, već možete i na trenutak zaustaviti vrijeme i shvatiti koliko je drugi važan za vas.

Na primjer, to možete učiniti s poklonom prilagođenim vašoj ljubavi. I zato smo tu :) Pripremili smo nekoliko malih savjeta za vas, koji poklon možete usrećiti i koji je poklon najbolji za Valentinovo. Ne brinite, na prvi pogled, izgled srca u obliku srca - oni zaista izražavaju ovaj praznik. A ako odaberete pravi dar, srca ga samo kategoriziraju kao "Valentinov dar".

Koji je Valentinov dar najbolji dar za ženu ? Svaka će žena najviše cijeniti torbicu ! Stoga možete odabrati najprikladnije za svoju voljenu osobu ili potražiti savjet od nas. Pripremili smo Valentinovo na kojem imate 10% popusta na sve od srca. Kako je s malim križancem s lijepim motivom koji ima srce?

torbica Desigual

Valentinov motiv možete pronaći na dizajnerskom džemperu ili singlu . Ovaj španjolski brend poznat je po svojim srčanim (i ostalim) uzorcima, tako da ga možete koristiti za Valentinovo. I ovdje - ne morate nužno birati zaljubljene motive, potražite drugu dizajnersku odjeću - žena će biti zadovoljna bilo čim.

majica dizajnerska

Još jedna velika ljubav prema ženama su cipele. A ako želite pronaći maštovit i originalan poklon, Melissa cipele su prave. Plastične cipele s udubljenom esencijom mirisa, plus zanimljivim dizajnom, bit će savršene za proljeće i ljeto. Ako ne odaberete nijednu Melissa cipelu, definitivno ćete odabrati Mel cipele .

cipele Melissa

Ako se bojite da vam nedostaju veličine i radije birate između ne toliko specifičnih poklona, onda za vas imamo marke Santoro i Disaster. Ovi brendovi nude bezbroj kozmetičkih torbi, malih torbica, stilskih novčanika i puno više.

I naravno da ne zaboravimo savjete za vas, drage dame :) Odabir pravog poklona za muškarce ponekad je stvarno teška stvar. Muškarci koji se bave time kako izgledaju u javnosti obično su vrlo zahtjevni, a najviše zahtijevaju stvari koje stvarno žele. Uprkos tome, vjerujte da možete iznenaditi svog voljenog. Budite drugačiji ..

Za muškarce možete odabrati originalne cipele. Kao savršen poklon preporučujemo vječni klasik zvan Converse ili naš novi - Inkkas . O Inkkasovim cipelama koje su poznate po svom netipičnom motivu možete pročitati u našem časopisu Different . Ove cipele imaju veću ulogu od uljepšavanja odjeće.

Još jedan originalni komad koji možete koristiti kao poklon muškarcima za Valentinovo je donje rublje. I ne bilo koji. Happy Socks pripremio je prekrasne boje čarapa i donjeg rublja. A ako ne birate između njih, a ipak je vaša skupa polovica klasika, sigurno ćete odabrati tradicionalno donje rublje Calvin Klein.

čarape Sretne čarape

Vjerujemo da smo vas dovoljno nadahnuli. Sad je na vama;) Tako lijep dan zaljubljeni svi!

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija