+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Scotch i soda - priliv jedinstvenosti i luksuza!

  28. 10. 2014      Iz svijeta mode

O Scotchu i sodi već smo pisali. Opet pišemo i pisat ćemo. Postaje sve očiglednije da nizozemski dizajneri sigurno nisu koračali pored stvaranja ovog branda, naprotiv, bili su čvrsto na zemlji i grade solidne temelje za ovaj novi brand. Uostalom, Jan Werich je već znao da ta odjeća stvara čovjeka, a Scotch i Soda to znaju. Stvari ove marke na prvi su pogled jednostavne i uglavnom neupadljive, ali na drugi ćete pogled primijetiti da je to bila samo zabluda i vrlo su sofisticirani komadi. Uglavnom u smislu krojeva i detalja u obliku kamenja, perli, čepova, tanjura, ali i detalja u obliku kože i kose. Ono o čemu ćemo razgovarati je sve o detaljima! Ako bilo koji komad Scotch & Soda stavite pokraj drugog, sigurno ćete ga prepoznati.

Džemper od viskija i sode Džemper od viskija i sode

Velika prednost ove modne marke je u tome što se kombinira neprimjetno i uvijek ćete imati njuh. Još jedan veliki plus je visoka kvaliteta stvari i udobnost.

Vrh od viskija i sode Vrh od viskija i sode

Majice su uglavnom labavog kroja i zato odgovaraju uske hlače.

Majica Scotch i Soda Rock Majica Scotch i Soda Rock

Izvrstan izbor ma Scotchka (tako smo ga nazvali ovdje u Different :)) i u pogledu dodataka. To definitivno ne treba zaboraviti, jer cijela odjeća uvijek fino melodira. Zanimljivo dizajnirani pojasevi, ogrlice, šalovi, kao i Scotch i Soda torbe , novčanici i još mnogo toga. Ako ste umorni od trgovačkih lanaca u pretrpanim trgovačkim centrima i želite isprobati nešto što je definitivno IN :) Sjednite u udobnosti svog doma, kliknite na www.Different.cz i jednostavno naručite ove luksuzne i jedinstvene komade za svoj dom. I ne zaboravite! Budite drugačiji;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija