+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Šešir - dodatak koji nikada ne izlazi iz mode

  07. 05. 2016      Iz svijeta mode

Šešir je već nekoliko sezona veliki hit. Čamci, kauboji, casual ili elegantne verzije postaju sve popularniji i ne čudi. Ne samo da nas štiti od sunca i mraza, već je i moderan modni dodatak koji podvlači našu osobnost.

šešir scotchandsoda

povijest
Da, čak i šeširi imaju svoju povijest. Povijesno, oni su mogli biti uključeni u razdoblje drevne Mezopotamije ili stare Grčke, ali nisu se proširili Europom do 15. stoljeća. Kape su nosili carevi i časnici. Oni su bili simbol dostojanstva i poštovanja kao znak spasenja. Ukratko, šeširi su se uvijek nosili, glava je važan dio tijela i nosi prilično puno osjetljivih organa. Stoga je, naravno, potrebno zaštititi ovu rijetku "kutiju", pa su se s vremenom pokrivala za glavu poboljšala i obnavljala dok se nije stvorio šešir.

Ali šešir nema samo zaštitnu funkciju , nekoliko stoljeća kasnije postao je ukras mnogih gospoda i dama. Bilo je čak i takvih razdoblja kad su žene i muškarci izašli na ulicu bez šešira, ovaj se govor smatrao nepoštenjem. Naravno, pod određenim režimima, taj se "stav" promijenio i šeširi su se povukli u pozadinu. Međutim, ovaj se modni trend sada vraća, i iako ga nošenje ne znači toliko puno prije, svakako naglašava našu senzualnost . kad napravite damu, okrenete se. Ukratko, morate priznati da je to predivna moda koja ima ukus, stil i razlikuje se.

Posljednje spomenuto svojstvo "različito" je za nas vrlo važno jer nas čini daljenaša e-trgovina nudi elegantne i lijepe kape u odjeljku modnih dodataka . Naime od nizozemskog branda Scotch & Soda i grčke marke Doca . Sjednite, uživajte i budite inspirirani našim komadima ...;)

Scotch & Soda

Doca

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija