+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Shoemania kod Chodova ili cipele kakve ih ne poznajete :)

  05. 06. 2014      Iz svijeta mode

Ako želite putovati u lipnju i razmišljate gdje krenuti za nečim doista jedinstvenim, ne zaboravite napisati datum 2.-29.6. i mjesto Centrum Chodov. Imat ćete spektakl pod nazivom Shoemania i ako ste ljubitelj cipela, vjerujte da će vas izložba s više od 300 eksponata zadovoljiti.

Centar Shoemania Prag Chodov Centar Shoemania Prag Chodov

Najveća atrakcija su povijesne čizme iz 1800. godine teške nevjerojatnih 3,75 kilograma! Poštar je na nogama nosio poštara, inače također postilija. Ne bismo željeli biti u njegovoj koži :) Ako ste ljubitelj moderne obuće, dizajnerske komade možete očekivati od radionice dizajnerice Pavla Podsedníková, koja je osvojila brojne nagrade, a Lady Gaga nije mogla odoljeti njezinim komadima. Www.Different.cz smo za potrebe izložbe posudili i plastične mirisne cipele Melissa i Mel u kojima možete uživati, a zatim ih mirno odabrati u našoj službenoj češkoj e-trgovini;)

Melissa i Mel kod Shoemania Melissa i Mel kod Shoemania

Za ljubitelje sporta najveća atrakcija su cipele Emila Zatopeka ili najuspješnijih sportaša Zuzana Hejnova i Milan Baros. Osim izložbe očekuje vas i popratni program u obliku utrke u petama ili radionice cipela poznatog češkog cipela Erika Martina Lawarta.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija