+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

ŠKOLE PROLJEĆE / LJETO 17

  02. 08. 2017      Different TV CZ / SK

% Videozapisa, ycE-5zYR3Gk)%

CROCS Shoes

Teško je potražiti svestranije i prikladnije cipele za godišnji odmor od elegantnih Crocsy-a. Toliko originalnih modela i dizajna da nećete moći odabrati koji ćete uzeti sa sobom i ostaviti kod kuće! Trenutna kolekcija proljeće / ljeto 2017. samo je za jesti ...

Sigurno ste čuli Crocs mnogo puta, ali ponavljanje je majka mudrosti, pa dobro slušajte (čitajte). Cipele su lijepo lagane i udobne građe, tako da vam noge neće boljeti ni nakon dugih putovanja kroz odmaralište. Uz to, uložak je ortopedski oblikovan, vaš će liječnik biti sretan! :)

Oduvijek ste sanjali o tome da imate više modela cipela u svom omiljenom dizajnu? Tvoji snovi se tek ostvaruju! Dizajni ove kolekcije prožimaju različite modele! :) Ách! Primjerice, trenutni hit, lagani letjeli na višoj platformi (približno 3,5 cm) poziva vas na to!

Metalni elementi ili sitno ukrasno kamenje? Crocs ima oboje! Inspirirali su ga najnovijim modnim trendovima i primijenio ih na svoje cipele. Svidjet će ti se!

Smeta li vam kad se negdje počne ljuštiti? Nas strašno. Srećom, Crocs cipele su izrađene od jednog komada, tako da nema toga. Zašto to nitko prije nije pomislio? ...

Ne bojte se zakoračiti u blato! Crocsy je gotovo bez održavanja, bilo kakva prljavština može se obrisati samo vlažnom krpom (natopljenom u sapunici) i prljavštine više nema! Zvuči kao televizijska kupovina, ali stvarno je tako jednostavno.

Čuvajte Crocsyja po vrućem vremenu, temperature iznad 50 ° C mogu ih oštetiti. Prije nego što uplovite u more, cipele stavite u hladu i ne ostavljajte ih na izravnom suncu;)

CROCS Shoes

Objavio: Radek Vandra

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija