+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Slatka garnitura Nutshell by Disaster Designs

  05. 05. 2014      Iz svijeta mode

Već smo predstavili popularnu marku Disaster Designs . Disaster Designs je engleska marka modnih dodataka čije stvari imaju dodir seoske romantike. Danas ću vam predstaviti prekrasan set Disaster Designs Nutshell u pastelnim bojama.

Slučaj dokumenta u matici Slučaj dokumenta u matici

Prvi komad je mala praktična futrola putnih isprava. Ima morske motive i dekorativno trenje. U unutrašnjosti su 2 džepa s prozirnom folijom za dokumente i kartice. Zahvaljujući svojoj maloj veličini, futrola se uklapa u vaše hlače i bilo koju torbu, tako da zajedno imate sve važno.

dokladovník Ukratko dokladovník Ukratko

Još jedan komad kompleta Disaster Designs Nutshell predstavlja kožni dokumentarni film za pričvršćivanje patenta. Također je prilagođen mekim pastelnim bojama, a straga je smeđi. Ukrašena je ptičjim motivom i markama. Unutra je puno prostora za dokumente, kartice, novčanice, a tu je i džep olovke i olovke.
Tko ne bi želio novčanik za sreću, to je još jedan smiješan komad oraha iz katastrofe. Ovaj kožni novčanik Good luck ima kavez za ptice na prednjoj strani i tirkizni leđa s natpisom i potkovicom. Unutar pronalazimo džepove i dokumente s kreditnim karticama, zajedno s jednim džepom za sitne kovanice s patentnim zatvaračem.

Matica u aktovki Matica u aktovki

Kako biste imali i futrolu i dokument i novčanik, nalazi se manja smeđa torbica od kože od naramenica. Ukrašena je smiješnim otiscima u boji ispred i plavom kožom s polka točkicama s leđa. Glavni zatvarač sa zatvaračem i iznutra ćete pronaći nekoliko manjih džepova za sitne predmete i telefon. Još jedan džep je za zatvaranje studa ukrasnim kopčama.

Matica u aktovki Matica u aktovki

Ako sa sobom nosite više stvari, poput ove velike kožne gaće iz kompleta Disaster Designs Nutshell. Ima životinjski motiv sove i ptice koji su u suprotnosti s dekorom od polka-točkice koji se nalazi na prednjoj i stražnjoj strani ove torbe. Unutar je veliki džep s nekoliko manjih džepova i čira, a zatim postoje još 2 džepa za male predmete. Pričvršćivanje torbica na dvije kopče i ima podesivi remen.

Volite li originalne vintage dodatke poput nas? Zatim odaberite ovaj prekrasan set Nusthell u proljetnim bojama na Different.cz i bit ćete jasno drugačiji!

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija