+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Slide papuče - Trendi cipele za ljeto 2019!

  08. 05. 2019      Iz svijeta mode

Idealne cipele za ljeto? Jasno prevucite papuče! Zašto? Budući da ih je lako obući i obući, nevjerojatno su udobne! Je li pogodna za haljine ili elegantnije odjeće? Definitivno da! I zbog toga što je ovaj modni trend doslovno razdirao torbu, pa smo se zabrljali s našim eshopom. Možete birati između različitih modnih marki, trendova, dizajna i stilova. Od elegantne do sportske, ortopedske, plastične ili kožne. Zamislimo ih.

Koje su zapravo papuče? Imaju jedno zajedničko obilježje. Karakterizira ih jedna, masivna traka preko udarca. Kao što smo već spomenuli, možete birati između nas različitih dizajna. Bez obzira jeste li odabrali sportski stil jednostavnog dizajna ili čak navukli papuče na platformi, definitivno ne idete dalje. Imamo ove modne cipele Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Melissa ili Crocs i mnoge druge.

Klizne papuče Calvin Klein

Od modne marke Calvin Klein možete birati između više vrsta i mnogo boja. Želite li udobne papuče s neoprenskim umetkom ili svim komadima plastike? Imate ih. S nama birate i vjerujemo da nije niti jedan komad. Oštećenje ovih papuča varira, tako da slijedite tablicu konverzije veličina za svaki određeni proizvod.

klizne papuče Calvin Klein

Navlačite papuče Tommy Hilfiger

Ako tražite bezvremenski i sportski dizajn, ili elegantne metalik metalne papuče s klinom, Tommy Hilfiger je očit izbor. Na našem eshopu naći ćete i muške papuče Tommy Hilfiger, tako da možete uskladiti svoju skupu polovicu. Činjenica da su ove cipele izuzetno udobne i da odgovaraju svim odijelima vjerojatno ne treba ni spominjati, ali kad smo tu, to je istina.

Navlačite papuče Tommy Hilfiger

Navlačite papuče Melissa

Poznati miris žvakaće gume, fleksibilan materijal i uložak za pamćenje. Da, razgovarajte o sjajnim cipelama Melissa . A zato što brend Melissa također ne zaostaje u modnim trendovima. Sadrže ove jedinstvene papuče od vanilije, koje su dodatno ukrašene elegantnim lukom u obliku vrpce.

klizne papuče Melissa

Klizne papuče Crocs

Stilizirane klinaste papuče koje ukrašavaju 3D cvjetne i metalik aplikacije. Ortopedska uložak, točke za masažu, ultra lagani Croslite materijal. Ovo su jedinstvene Crocs papuče na platformi. Od Crocs-a možete birati između mnoštva oblika, dizajna i boja, a činjenica je da imate puno toga za izabrati.

Klizne papuče Crocs

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija