+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Smanjite svoje tijelo optičkom iluzijom!

  09. 09. 2013      Iz svijeta mode

Prema istraživanjima, gotovo svaka žena je nezadovoljna svojim karakterom, a ipak svaka od nas može izgledati sjajno i barem malo bliže idealnom pravom modu. Želite znati kako se najbolje odijevati kako bi laskali vašem karakteru? Ponekad to može biti lukava stvar, pa vam donosimo kako to učiniti.

Jedan od najjednostavnijih načina rada s tijelom je korištenje optičkih iluzija. Sljedeća slika pokazuje koliko može biti učinkovita:

linije

Sve linije na slici iste su duljine, ali onaj s desne strane izgleda najduže. Zanimljivo, zar ne? Sve što trebate učiniti je pravilno dovršiti redove.

Optička iluzija 1. - Okomite crte

Okomito 1

Okomite crte imaju učinak mršavljenja gdje god ih postavite. Zato izgledate vitkije, na primjer, u košulji s vertikalno prugastim prugama ili hlačama. Kao što možete vidjeti na gornjoj slici, silueta s desne strane izgleda vitkije, iako su obje figure iste veličine.

Vertikalni-Lines-

Postavljanje vertikalnih linija također je važno. Što su bliže jedno drugom, to ćete izgledati vitkije. Opet imamo dvije figure iste veličine, ali ona s desne strane izgleda tanja.

Optička iluzija 2. - Vodoravne linije

Horizontalne-Linije

Kaže se da će vam vodoravne crte proširiti, posebno ako ih postavite na širi dio tijela. Haljine na lijevoj strani bez prekida vodoravnom linijom izgledaju uže na figuri nego one s desne strane gdje su prekinute točno na mjestu gdje se lik širi.

Horizontalna-na položaje

Međutim, vodoravne crte mogu se koristiti u vašu korist. Ako ih pravilno postavite Kao što možete vidjeti na gornjim slikama, lik na krajnjoj lijevoj i krajnjoj desnoj strani izgleda potpuno tanko, dok se onaj u sredini, koji je podijeljen desno u sredini, čini najdebljim. Što više želite, slabiji je učinak.

Optička iluzija 3. - Dijagonale

Dijagonalni-Linije

Dijagonalne linije stvaraju nevjerojatan učinak, slične vertikalnim linijama. Bez obzira na to gdje ih stavljate na svoje tijelo. Možete vidjeti da nagib na desnoj strani daje veći učinak mršavljenja od pravilnih okomitih linija na lijevoj strani.

Optičke iluzije vrlo su jednostavan i zanimljiv alat u odabiru prave odjeće . Postoji vitka tema odjeće i vitkiji modni trikovi. Sve što želi znati je pravo. Nakon čitanja ovog članka jasno je da nećete pogriješiti;) Budite drugačiji ...

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija