+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Spremanje nakita ili kako nakit ukrašava vaš stan

  19. 09. 2013      Iz svijeta mode

To zasigurno poznaje svaka žena - osjećaj kada se nužno želite usrećiti i ne morate ih gubiti. Mala trivijalnost nakita nikoga nije ubila i često vas čini sretnijima od skupih zimskih kaputa. Tako skupljamo i gomilamo one prekrasne sitnice i nikad ih nema dovoljno!

Kao i naša garderoba, kutija za nakit nije napuhava. Stoga vam donosimo nekoliko savjeta kako pohraniti nakit ne samo jasno, već i duhovito. Ne na dnu ormarića, već izravno u unutrašnjosti!

Svaka žena sanja o luksuznom zlatnom okviru punom lijepog nakita. Ako imate nišu u zidu i dovoljno ste kreativni, pohranite svoj nakit pravo u zid. Drveni okvir možete obojiti prema ostatku unutrašnjosti i živopisna slika je ovdje.

luksuzni ženski nakit Luksuzni nakit zaslužuje luksuznu pohranu (Izvor: google.com)

Okvir za slike, velik, manji, okrugli ili kvadratni, zahvalan je pomoćnik u mnogim interijerima. Motiv slike u ovom je slučaju samo vaš omiljeni nakit. Dovoljno je pričvrstiti nekoliko malih noktiju na stražnju stranu okvira i objesiti nakit na njih. Svaki dan vaša slika može izgledati drugačije i nećete se umoriti.

kutije za dragulje Zanimljiva kutija za nakit koju možete napraviti sami (izvor: google.com)

Imate li manje okvire? Nema veze! Svaki okvir može biti u različitom stilu. Primjerice, inspirirajte se fotookvirom s mediteranskim nakitom .

pohraniti nakit Okvirite svoj nakit po stilu (izvor: google.com)

Preferirate li gole zidove i minimalistički stil? Tada će vam biti bolje da svoj nakit lijepo očistite u ormaru. Cijenit ćete praktični dvostrani organizator na vješalicama.

kako čuvati nakit Praktični organizator nakita (izvor: google.com)

Posljednje i vjerojatno najcjenjenije rješenje skladištenja nakita je korištenje drvene kutije i boca vina. Zvuči smiješno, zar ne? Ali rezultat je originalan :-)

ženski nakit Kako pohraniti svoj kostim nakit u stilu s bocom vina (izvor: google.com)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija