+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Sretne čarape ili šarene čarape

  05. 11. 2014      Iz svijeta mode

Nova marka koja će vas jednostavno zabaviti. Govorimo o marki šarenih čarapa Happy Socks , koja proizvodi prekrasne smiješne šarene ljepljive čarape :)

happy-čarape-čarape u boji Šarene čarape Sretne čarape

Ta se ideja rodila kreativcima u proljeće 2008. godine. 2 Prijatelji su trebali vidjeti sreću kroz svakodnevne potrebe pretvorene u dizajn boja s čvrstim standardom maksimalne kvalitete, izrade i kreativnosti. A to su bile samo potrebne čarape :) I tu je viziju tim proizvođača čarapa Happy Socks usavršio. Danas se ove šarene čarape prodaju u više od 70 zemalja na svim kontinentima. Happy Socks nudi gotovo beskrajno mnoštvo različitih modela i dizajna, koristeći širok raspon kombinacija boja i originalnih dizajna.

Sretne čarape čarape Sretne čarape čarape

Jednostavno rečeno: postoji nekoliko visokokvalitetnih čarapa za svaku priliku, razmišljanja i stila. Sve čarape izrađene su od visokokvalitetnog pamuka, a vrh se šiva ručno. Možete odabrati žene u jednoj veličini u rasponu 36-40 ili muške u rasponu 41-46.

Zato se oprostite od crnih čarapa i dočekajte svježe i vesele Happy Socks , koji će vašem dosadnom odijelu pružiti potreban štih i stil. Sada se ne morate brinuti hoće li opet naći one dosadne čarape ispod drveta. Sada je na redu hit hit Happy Socks. Zato pokažite svijetu obojena stopala!

sretne čarape Sretne čarape

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija