+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Što blogeri nose?

  30. 07. 2018      Iz svijeta mode

Ni modni gurui ni modeli modnim svijetom sada vladaju blogeri. Da, tako su prijatelji, današnja se stvarnost pretvara u virtualni svijet i umjesto modnog tjedna pregledavamo instagram kako bismo dobili dobru dozu modne inspiracije. Možda nam se čini da malo pretjerujemo, ali ne pretjerujemo. Zapravo bismo mogli reći da jurimo ono što je neprijatno i što će prikupiti najviše lajkova, a netko čak i zarađuje za život. Vrijeme je već takvo, stvaramo ga i primamo u njemu. Jer pratimo svakodnevni život puno zanimljivih, smiješnih i kreativnih ljudi koji nas nadahnjuju.

I hvala Bogu na tome. Kao što znate, volimo sve RAZLIČITE i imamo svoje omiljene blogere koji vladaju Instagramom i za koje mislimo da su "različiti". A ako ih znate odavno, pokazat ćemo vam koje različite komade nose od nas.

Terez_matka je lijepa žena koja svoj instagram opskrbljuje ne samo svojim normalnim životom s djecom, već i prekrasnim modnim odijelima. Moramo priznati da mogu kombinirati pojedinačne komade savršeno i uopće se ne boje. I iznad svega, uvijek izgleda najbolje. Ovo odijelo dokazuje to u obliku ženske maxi suknje, dizajnerske i bijele tenisice Converse .

Znamo da je ljeto, ali nikad nije kasno ili prekasno za Emuove valjke , bez obzira na godišnje doba, sigurno znamo da nećete prijeći. Trajat će mnogo godina. A naš omiljeni instgramer si.minkaaa to zna. Pored toga, sada ih možete kupiti na popustima.

Vladenkaaa nas je očarala prekrasnim fotografijama ne samo modnim odijelima, već i s putovanja. I uživamo u njenim odijelima u pokretu. Dakle, za nju su stilski tenisice Converse sa satenskim vrpcama orah umjesto čipke.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija