+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Što nose slavne osobe? Desigual! I Petra Kvitova

  19. 07. 2014      Iz svijeta mode

Slavne osobe su uzor mnogim ljudima. Po onome što su radili (ako su nešto napravili) kako žive, kako se oblače. Pogledajmo zvjezdani stil u boji. Slavne osobe vole Dizajn ;)

Petra Kvitova i njezina predivna dizajnerska haljina, izvor: google.com Petra Kvitova i njezina predivna dizajnerska haljina, izvor: google.com

Posljednjih je dana tenisačica Petra Kvitova razgovarala u mnogim haljinama Desigual . Peter je uglavnom poznat u sportu i to je lijepa promjena. Njene duge i sportske noge jasno se podudaraju s ovim minišatyům.

Betka Stank u haljini dizajnerice, izvor: google.com Betka Stank u haljini dizajnerice, izvor: google.com

Zgodna glumica Betka Stankova, poznata uglavnom iz mjuzikla Rebels i iz serije Tell in Your Favorite Desigual Dress. U ovom se modelu pojavila na nekoliko društvenih događanja ili u showu Jana Krausa. Njezina vitka ženska figura odgovara ovoj haljini krojene od balona, a boje tipične za Desigual daju joj dodir.

Redateljica Silvie Dymáková u dizajnerskom vrhu, izvor: google.com Redateljica Silvie Dymáková u dizajnerskom vrhu, izvor: google.com

Silvie Dymáková, redateljica dokumentarnog filma Šmejdi, također je voljela Desigual . U ovom živopisnom dizajnerskom vrhu mogli smo ga vidjeti u emisiji Jan Kraus. Njegov strogi izgled uljepšat će boje Desiguala, ali će ostaviti potrebnu eleganciju i sjaj.

Moderatorka mahulena Bočanová u trikovima Desigual, izvor: google.com Moderatorica Mahulena Bočanová u trikvu Desigual, izvor: google.com

Omiljena glumica i voditeljica Mahulena Bočanová, koju prilično često možemo vidjeti u Desigualu, u ovom slučaju odabrala je jednostavan motiv majice s cvjetnim uzorkom, popraćen ležernim dečkom jeanom. Južni izgled glumice i mediteranska boja marke Desigual nadopunjuju se. A znate li gdje kupuje Mahulena Desigual? Jasno je;)

Priuštite si šareni stil i zvjezdani izgled. Slavne osobe i njihove živopisne modne odjeće prate vas. Pratite me;)

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija