+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Suprotno - tenisice bez starenja

  14. 01. 2016      Different TV CZ / SK

% videozapisa, bWFs8OezM2g)%

S novom godinom, tim Different ima ne samo nove ideje, više snage i energije da veselje u obliku najljepših komada, već i novih brendova na ploči Different koji ovaj trud čine još boljim. :) Jedan takav brend je legendarna američka marka Converse . Ne vjerujemo da ne znate ovaj brend, ali još uvijek možete pročitati nešto o njegovoj povijesti na modniznacky.cz.

Ali danas ćemo se usredotočiti na najnoviju epizodu našeg drugačijeg TV-a , a riječ je o bezbjednim tenisicama Converse . U videu ćete pronaći razne modele ovih tenisica, plus bonus u obliku sjajnog dodatka za putovanja ili vježbanje.

Prije svega, ne mogu se propustiti najklasičniji oblik tenisica , koji je nesumnjivo model gležnjača u platnenom obliku. Ovu cipelu vidjelo je bezbroj ljudi širom svijeta i ne biste trebali biti izuzetak. ;) Ne samo zato što su savršeni, stilski i bezvremenski , već i zato što pristaju gotovo svakoj prilici.

Ako volite moderne inovacije klasičnih komada, za vas imamo pravi. ;) Platno klasika izmjenjuje kožna varijanta , s kojom možete krenuti s mirom i kišom. Štoviše, na gležnju je ukrašen zanimljivim trakom.

Ne zaboravimo zimsku sezonu i za one koji se jednostavno ne žele odreći američkih tenisica čak i po mrazu, imamo prekrasan, izolirani oblik tradicionalnih Converse tenisica . Cijenit ćete krzno unutar tenisica .

Na kraju, tu je i moderan savjet za dodatnu opremu. Za tenisice možete kupiti i sportsku torbu Converse koja je ukrašena "All Star" baš kao i same tenisice.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija