+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Svidjet će vam se DESIGUALNA sportska odjeća prilikom vježbanja!

  02. 02. 2015      Iz svijeta mode

Blagdani su završili i nažalost bilo je dodatnog kilograma. Većina nas je, kao i svake godine, ponovno donosila rezolucije. Uz to, trebala bi postojati i kvalitetna sportska oprema koja će vam dočarati osmijeh na licu. Ovo je nova kolekcija sportske odjeće proljeće / ljeto 2015.

Dizajnerske sportske gamaše imaju prozračan elastični materijal i veći elastični struk koji će vas lijepo povući. Pod koljenima se pruža prozračna mrežica. Na stražnjoj strani gumenih gamaša nalazi se mali džep s patentnim zatvaračem u koji možete, primjerice, umetnuti svoj MP3 uređaj ili pedometar.

Dizajnerske sportske gamaše Dama Dizajnerske sportske gamaše Dama

Ako želite da vam stopala stoje i pokazuju svoje divljenje, odaberite prave kratke hlače od suknje. Prikladni su ne samo za tenis, već i za sve vrste sportskih aktivnosti. Na poleđini je praktičan džep na patentnim zatvaračima, a suknja se može skinuti sa strane zahvaljujući vezicama.

Dizajnerske sportske kratke hlače Marina roza Dizajnerske sportske kratke hlače Marina roza

Još jedan komad nove sportske kolekcije je elastični ženski sportski top tank dizajn, koji je lijepo tijesan. Vrh rezervoara je napravljen od jednog sloja i potpuno je funkcionalan.

Dizajnerski sportski top Heleia zelene boje Dizajnerski sportski top Heleia zelene boje

Posljednji komad odjeće je ova elegantna jakna Desigual koja će vam se svidjeti zbog svoje lakoće. Jakna je pogodna za bilo koji sport i zahvaljujući produljenom stražnjem dijelu nećete naći bubrege. Ova sportska jakna Desigual također ima praktični džep na leđima.

Modna sportska jakna nova Modna sportska jakna nova

Da bi vaš outfit bio savršen, sve što vam treba je ruksak ili sportska torba preko ramena.

Dizajnerska sportska torba Sackful torba Dizajnerska sportska torba Sackful torba

Čak i za sport možete biti originalni i ne propustiti zahvaljujući brandu Desigual. Odaberite ove sportske dijelove na www.Different.cz i budite drugačiji!

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija