+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Talijanski stil će vam odgovarati!

  11. 12. 2017      Iz svijeta mode

Bella Italia! Pored španjolskog temperamenta, naš se šarm pojavljuje i u našem eshopu u sve većem obliku. Sastavili smo nekoliko novih marki koje smo vam donijeli iz Italije. A budući da je talijanska moda lijepa, ukusna i originalna, vjerujemo da ćete se u nju zaljubiti jednako brzo kao i mi. Budući da imamo puno zanimljivih talijanskih brendova, odlučili smo ih sve sastaviti i predstaviti vas jednu po jednu u ovom članku.

Sigurna sam da ste navikli na tjedne Lidla, a Talijan vam je jedan od najdražih. Dođite i uživajte u talijanskom različitom tjednu s nama! I ne samo tjedan, nego čak i godinu dana;) Najnoviji i najtopliji brend našeg eshopa je marka Rinascimento , Iz ove marke možete odabrati odjeću za casual odjeća kao i za maturu.

Rinascimento

Slijedi elegantna Fornarina i njezine trendi (ne samo) cipele koje će vam se svidjeti nakon što prvi put obučete. Marka predstavlja različite stilove, od sportskih do elegantnih. Biciklisti, klinovi ili klasične gležnjače ili elegantne potpetice. Cipele su ekstravagantne, kao i odjeća, što je tipično za Fornarina .

Fornarina

Nježna i šarmantna Deha u sportskom duhu. Ovo je još jedan moderan brend iz Italije. Dizajnere su inspirirali talijanski plesači, pa Deha predstavlja komade elegantnih, sportskih, ekstravagantnih, luksuznih, kvalitetnih, ugodnih i najudobnijih . Neki su krojevi doista zanimljivi, neki pristojni, a ipak ih svatko može priuštiti bez obzira na karakter ili dob.

deha

I ugodan nakit Ops! Predmeti koji dotjeruju odjeću do savršenstva su glazura na torti. Ova talijanska marka predstavlja nakit u kojem ćete uživati noseći sve odjeće. Poznat je po izvornim komadima plastike, a sada nudi široku paletu različitih materijala. Na primjer, komadi pocinčanog čelika u različitim bojama s kamenjem Swarovski.

Ops! objekti

Ovo je bila samo degustacija, ali imamo i druge talijanske marke za vas, poput vaše omiljene O torbe , plastične torbe s osjećajem detalja koje možete sastaviti, prema vašoj mašti. Talijanski brandovi postavljaju trendove i jednostavno imaju stil . Stavimo talijanski povjetarac u ormar !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija