+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Toms - nova kolekcija proljeće / ljeto 2017

  08. 03. 2017      Iz svijeta mode

Toms se smatra jednim od najinspirativnijih brendova ovog stoljeća. Toms predstavlja projekt One for One , što znači da će treće zemlje imati koristi od prodaje proizvoda s markom. I tako se može reći da se Toms ne samo zbog svojih savršenih i jedinstvenih proizvoda, napravljenih s ljubavlju, zaljubila u ljude širom svijeta.

Ljubav. To je prava riječ koju modni brend Toms bilježi. Proizvodi su napravljeni s ljubavlju i s najboljim znanjem i savješću kako bi pomogli drugima. Pod brendom Toms većina vas se prisjeća atipičnih espadrillosa i ostalih cipela, ali ovaj brend proizvodi, na primjer, čaše , a kafići su otvoreni širom svijeta . Prilikom prodaje jednog para cipela sljedeći par dobiva besplatno za nekoga kome treba. Na prodaju naočala svatko može podvrći operaciji očiju. A pri prodaji određene količine kave, tvrtka donira bačve vode zemljama koje pate od njezine oskudice.

Ukratko, Toms je jednostavno sjajan projekt, tako da smo ovaj brend već davno uključili u svoj drugi portfelj. Volimo Tomsky, nosimo Tomsky i kako se proljeće bliži, možemo vam reći najnovije u kolekciji Toms proljeće / ljeto 2017.

Toms

Espadrilky

Oni su novi   nesumnjivo, elegantniji dekonstruirani Alpargatas espadrilis , koji su izrađeni od mekanog antide ili platna, lagani su i opušteni, savršeno se uklapaju i imaju potpuno novi izgled. Pomoću ovih komada stvorit ćete potpuno prirodan izgled. cipele Toms

Nova kolekcija igra u mekim bojama - puder, krema, krema i bež . Ukratko, samo nijanse koje vam donose nježnu proljetnu atmosferu. U novoj kolekciji, ali neće propustiti ni odvažnije i uzornije komade u obliku ikoničnih Alpargatasa.

cipele Toms

Još jedna novost su i espadrilky Toms na platformi, pa se opet vraćamo u vrijeme, slično kao i marka Melissa, i 90-ih.

sandale

Nova sezona bit će lagana za nošenje, o čemu svjedoče popularne sandale u indijskom stilu Lexie ili pametnije sandale na platformi, izrađene od vrlo laganog i udobnog materijala.

cipele Toms

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija