+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

TOP 5 stavki o brazilskoj marki IPANEMA

  09. 08. 2019      Different TV CZ / SK

% Videozapisa (y, qYswHtP67Pc)%

ŽENSKE OBUĆE IPANEMA

Nerešene misterije ili neodgovorena pitanja prate čovječanstvo od davnina. Neki od njih će biti objašnjeni, ali mnogi će ostati neriješeni. Ali pazi! Tajni tim, za razliku od Odjela za misterije, odabrao je jedno takvo pitanje i zatim ga riješio. Ali ne brinite, nije zastrašujuće ili na neki drugi način zastrašujuće. Danas smo pripremili dio DifferentTV-a o prekrasnoj, brazilskoj marki Ipanema. Tako da zaista ne morate brinuti ni o čemu. Možda se možda ... Pa, jednostavno se zaljubiš.

Brend Ipanema inherentno je dio portfelja branda na lokaciji Different.cz . Pronašla je mjesto s mnogima od vas i vrlo smo zadovoljni. Iz tog razloga, željeli smo predstaviti marku Ipanema nešto više od brazilske marke.

Ipanema je osnovana 2001. godine u Brazilu. Konkretno, u karnevalskom gradu…. Rio de Janeiro. Cipele Ipanema proizvela je iste godine i u ovom gradu Grendene, koja također proizvodi vašu omiljenu marku Melissa ili Zaxy .

Ali Ipanema nisu samo obični džemperi i papuče. Cipele od Ipaneme skrivaju nešto izvanredno. Nešto čemu se divi i zna cijeli svijet. To je nešto što možete pronaći upravo u spomenutom Riu. A što bi moglo biti? To morate pogledati u našoj sljedećoj epizodi.

IPANEMA

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija