+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Torbe za laptop - završite ručno vrećice!

  12. 04. 2018      Iz svijeta mode

Mnogima od nas bilježnica je neizostavan dio radnog dana. Njegovo nošenje obično nisu jednostavne i neugledne torbe izrađene od tekstilnih materijala nalik crnoj kutiji, ne čine nam se ugodnima. Oni ne samo da skreću pozornost na činjenicu da imate laptop sa sobom, što je poput perjanice, već im nedostaje čak i dodir stila, ljepote i ideje.

Dajmo svom laptopu lijepo "bacanje" i nosimo torbe za elegantne torbe koje biste rijetko razlikovali od običnih ženskih torbica! Bistra torba mora imati komad dizajnerske torbe koja obiluje bojom, razigranošću i originalnošću. Unatoč upečatljivom dizajnu, okolina neće znati nosite li torbu s prijenosnim računarom ili samo nepogrešivu torbu kojoj morate zavidjeti.

Dizajnerska torba

Za romantične duše to je poput Anekke torbe . Idealan je za djevojke i žene, studente i radnice. Pronaći ćete ne samo pretinac za prijenosno računalo, već i tablet i 5 unutarnjih džepova za jednostavno slaganje sitnica.

Anekke torba

Ali ako se radije držite crne klasike, nećemo vas razočarati. Eleganciju u kombinaciji s praktičnošću nudi Calvin Klein . Crna vrećica od kože sa zlatnom okovom toliko će osvojiti vaše srce da ga želite nositi bez laptopa.

torba Calvin Klein

Elegantni, praktični i posebno sofisticirani dizajn je ova apsolutno savršena torba marke Tommy Hilfiger . Odgovara svim odijelima jer privlači maksimalnu pozornost okoline, a ako ne trebate nositi prijenosno računalo, možete ga koristiti na daskama ili tabletima. To je jednostavno must have !

torba Tommy Hilfiger

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija