+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Transformacija vida s Different.cz i dizajnerskim blokom

  26. 03. 2015      Iz svijeta mode

Naš tim Different.cz odlučio je promijeniti vizualizaciju, koja je danas popularna. Niti vas - naši obožavatelji - niste htjeli lišiti ovog iskustva. U videozapisima na našoj modnoj internetskoj televiziji DifferentTV.cz u rujnu smo najavili mogućnost prijave za ovu transformaciju.

Vaš je jedini zadatak bio da nam pošaljete e-mail s podacima o vama zajedno sa fotografijom. Nekoliko desetaka podnositelja zahtjeva prijavilo se za transformaciju. Napokon je izabrana gospođa Andrea iz "daleke" Pardubice koja je bila jako zadovoljna transformacijom i stigla je sa cijelom obitelji.

Promjena se dogodila 13.10.2014. Gdje smo prvi put posjetili studio Design Block s gospođom Andreom. Tamo je, u rukama profesionalne šminkerke, stilista i savjetnice za kosu Dite Nosková Bezděková, podvrgla promjenu kroja i vizura.

transformacija Transformacija je započela u salonu Design Block

Gospođa Andree je bila vrlo simpatična nakon promjene i bila je prava promjena!

transformacija Gospođa Andrea nakon rada tima Design Block

Sve što je nedostajalo bilo je uskladiti cjelokupnu transformaciju vizua s prekrasnim komadima dizajnerske boje. Moda je kako osoba izgleda, tako da vam nova odjeća uvijek pomaže u promjeni.

Stoga smo se preselili u našu prodavaonicu kamena DIFFERENT.cz u Rooseveltova 9, Pilsen, gdje je za stiliziranje gospođe Andrey vodio tim profesionalaca iz tvrtke Different.cz, posebno voditeljica trgovine gospođa Simona Polakova.

Odabrali smo 3 outfita (za večernju, casual odjeću i elegantan outfit iz Desigual komada).

Gospođa Andrea u dizajnerskoj haljini. MEL cipele stavite na noge. Gospođa Andrea u dizajnerskoj haljini. MEL cipele stavite na noge.

Čak su i ove dizajnerske haljine postale Čak su i ove dizajnerske haljine postale

Sami možete prosuditi kako je gospođa Andree odgovarala nakon transformacije. Video možete pronaći OVDJE ili ga pogledati ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=3CcLQiNH_og

Ako želite pobijediti metamorfozu, slijedite nas tako da sljedeća metamorfoza nema šanse za bijeg! )

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija