+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Transformiranje s Different.cz i DesignBlock.cz - NE

  09. 07. 2015      Different TV CZ / SK

% videozapisa, 62JaUUSO8EA)%

Metamorfoza je jedna od najpopularnijih tema našeg http://www.DifferentTV.cz;) Prethodni dio s gospođom Andrea: Metamorfoza vida - gospođa Andrea imala je veliki uspjeh, pa smo u ovom videu najavili još jednu prijavu za sljedeću metamorfozu: Obrasci prijave za metamorfozu . Odabrali smo majku na rodiljnom dopustu - Nikol - i bilo je sjajno otkriti da su Desigual i www.Different.cz bili pomalo od srca ljubavi za nju.

Nismo se iznenadili što su joj odgovarali Desigual i Scotch & Soda komadi;)

Prvo smo Nikol i ja napravili početni razgovor i preselili cijeli tim u studio ljepote Design Block. Tamo nas je čekala vlasnica ovog studija Dita Bezděková i ona i njen tim započeli su raditi na transformaciji.

Promjena je započela frizurom, bojom i rezom. Već smo znali da će Nikol odgovarati;) Zatim je nastala šminka, koju je uzela izravno od Dita. U videu uvjerite se sami kako je prošla cijela transformacija.

Otišli smo u Different, gdje je voditeljica trgovine Simona Polakova odabrala Nikolu nekoliko odijela od marki Desigual i Scotch & Soda. Naše mišljenje? Jasno za JEDNOG. Strašan dan, fantastični ljudi, zabava, stil, moda, ljepota.

San svake žene;) Hvala Nikol i veselimo se sljedećoj transformaciji;)

Objavio: Milan Polák

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija