+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Trend plastičnih cipela! Zašto ih nositi?

  02. 05. 2018      Iz svijeta mode

Zašto bismo i posebno željeli nositi plastične cipele ? Svakako zato što su originalni, trendi, dovoljno udobni i lako se peru! Također zato što se noga lako prilagođava, lagane su i lijepo mekane! Svakako i zato što traje nekoliko sezona, uklapa sve odjeće i pogotovo se nećete umoriti! Trend plastičnih cipela neodvojivo pripada godišnjoj proljetnoj i ljetnoj sezoni. Zašto? To već znate. A koje marke plastičnih cipela možete pronaći u našem eshopu? Melissa, Zaxy i Crocs.

Plastične cipele nisu samo gaze na plaži, koje se odvratno i bolno ubacuju među naše prste. Balerinke, klinaste cipele, cipele s petom, čizme, tenisice, sandale i papuče također su plastične . To je vidljivo i iz gore spomenutih marki.

Svaka marka cipela koristi drugačiji materijal. Zaxy i Melissa izrađuju cipele od materijala zvanog Melflex , Melissa također sadrži mirisnu esenciju, tako da vaše cipele ne mirišu samo na cipele. Osobito, ovaj specifični miris "žvakaće gume" nikada ne izlazi! Melflex materijal je mekan i fleksibilan.

Brend Crocs poznat je po "ružnim" plastičnim klompema, u koje smo se zaljubili radi maksimalne udobnosti. No, marka je išla s vremenom, tako da možete odabrati bilo koji oblik i stil, od papuča do balerinki. .. ili čak mokasinke Crocs proizvoditi svoje cipele koristi materijal Croslite, što je također vrlo mekan i fleksibilan, ali i nevjerojatno lagan Crocs Osim toga, većina ima orthopedically oblikovan uložak s masažnim bodova - tako da nisu štetne, dok smo na Čak je organski i praktički nezamjenjiv za one koji dane i sate provode na nogama.

cipele Melissa

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija