+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Trendovi boja jeseni 2018

  12. 11. 2018      Iz svijeta mode

Jesen nas je definitivno preplavila svojim prekrasnim bojama i zato naša ormar i ormar za cipele zahtijevaju iznimnu pažnju. Ako ste među onima koji svoju ljetnu odjeću i svježe boje čiste do dna ormara i napunite ormar sive, crne i smeđe boje, imamo loše vijesti za vas. Modni trendovi žele nas vidjeti kako sjajimo u bojama. Stoga, ako radije nosite univerzalne komade, ne bojte se oživjeti ih barem šarenim dodacima.

A budući da je i dalje lijepo i imamo 'Indijsko ljeto' sezonu, nije potrebno beriti ljetne haljine. Pod njih možemo staviti čarape, gamaše ili traperice, staviti čizme ili gležnjače, navući kroj ili dugi kardigan i nastaviti vožnja ljepotom Najnovija kolekcija Desiguala jasan je dokaz tome: dizajnerske dame haljine ne bi trebale nedostajati u vašoj garderobi, osim što svoje cvjetne i životinjske dizajne držite na vidiku, pa ako imate leoparda u ormaru, izvadite ga.

ženska haljina Desigual

Što se tiče boja, kraljica jeseni je narančasta boja, koja je u izravnoj harmoniji s jesenskom prirodom. Odmah iza nje je senf boja. Ove živopisne boje, koje podsjećaju na jesensko lišće hrasta, uljepšat će i oživjeti dosadne modne ulice. Kaput od senfa ili jakna od naranče bit će vrhunski kamen u vašoj garderobi. No osjećate li se više poput jednolike crne, sive ili tamnoplave boje, svoj jesenski outfit oživjet ćete vinskom kapom Calvin Klein .

kapa Calvin Klein

Institut za boje Pantone svake godine bira trendi boju za cijelu godinu. Za 2018. godinu boja numero uno postala je ljubičasta ili ultra ljubičasta . Možda ćete se iznenaditi, ali ljubičasta boja ističe se tik uz žutu, senf ili narančastu. Ostale gornje boje jeseni su stara ružičasta ili sivo-ružičasta.

Apsolutni trend ove godine je i takozvani COLORBLOCK. Pod ovim pojmom možete zamisliti kombinaciju svijetlih boja poput ružičaste s narančastom ili zelenom, žute s plavom ili crvene s kerozinom. Ukratko, u bojama fantazija nema ograničenja u boji čak i na jesen.

Naša preporuka je: Budite kreativni, ne brinite. Izađite iz gomile. Budite drugačiji.

colorblock moda

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija