+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Trendovi jeseni 2013: TOP 10 trendova s modnih pista

  22. 08. 2013      Iz svijeta mode

Budući da smo skoro nakon ljetne rasprodaje, para se povukla i približavamo se kraju praznika, vrijeme je da polako potražimo što će se nositi na jesen.

Jesenske boje 2013. bit će uglavnom ove. Jesenske boje 2013. bit će uglavnom ove.

Jesenska moda 2013. puna je krajnosti. New York Fashion Week Fall 2013. izveden je u elegantnom stilu, najbolji trendovi nastali izletima u prirodu, nadahnuti su pokretom Green piece i naglašavaju žensku ulogu. Na primjer, marke poput Prada, Dolce & Gabbana i Christian Dior stigle su u kostime. Povratak suknje zabilježen je u gotovo svakoj Hermes Chanel kolekciji.

Evo prvih 10 trendova New York Fashion Weeka za jesenju sezonu:

1. Crno-bijelo

Ova je kombinacija sigurna oklada svake godine, ali bila je inspirirana grungeom i pankerima na pristaništima.

Moda-jesen-2013-Trend-Crno-White1

2. kaputi

Ovogodišnji moto bio je: "Što veći, to bolji". Bilo da više volite kožu, vunu ili krzno, veliki, višeslojni kaput u vašem ormaru neće nedostajati zbog pada temperature!

Modni pada 2013.-Trend-Coat1 (1)

3. Ružičasta

S nižim temperaturama dolazi i hladnija paleta boja u našim ormarima; Dakle, nijanse sive su primarni tonovi. Dok su neki dizajneri radije kombinirali nijanse pudera, drugi su svoje modele oblačili od glave do pete u nijansu "žvakaće gume".

Moda-jesen-2013-Trend-Pink1

4. pletenice

Bila je snažna prisutnost pletiva i tradicionalnog tiska na molovima. Iako se papuče slave više od stotinu godina, novi stilovi dizajna, krojevi i kreativno korištenje tiska čine ga potpuno novim modom. Stella McCartney, na primjer, crpila je inspiraciju iz klasične britanske muške odjeće s crvenim i zelenim kockicama. Usku traku opet je predstavljao Marc Jacobs.

Moda-jesen-2013-Trend-Plaid1

FALL13-trendovi oslikana-plaids

5. Siva

Kako se sezona počinje mijenjati, vrijeme je da se oprostimo od svijetle ljetne garderobe. Tako žica započinje put prigušene neutralne boje, siva je jedna od njih.

jesen-zima-2014-trend-pregled-siva

6. Pobunjena djevojka

Ove godine na scenu stupaju mračni umjetnici, biciklisti i punk rockeri. Glavne uloge bit će kopče, patentni zatvarači i koža.

Moda-jesen-2013-Trend-Riot-Girl1

7. Kostimi i suknje

Odlučujući faktor u garderobi žena zapadnog svijeta je suknja . Za ovu sezonu kostimi „broj jedan“ suknje bit će svježi i jednostavni.

Moda-jesen-2013-Trend-suknja-Suit1

8. Boudoir stil

Krzneni šal, špageti, kaputi, ovo je samo glam stil koji ove godine ne smije propustiti.

Moda-jesen-2013-Trend-Boudoir1

9. Otisci

Jesen se oprostila od tradicionalnih pruga i konvencionalnih uzoraka, s glavama, otiscima prstiju, cvjetnim uzorcima i kamuflažom koji će se pojaviti u narednoj sezoni.

Moda-jesen-2013-Trend-Print1

10. Pribor

Kada je riječ o dodacima , ova jesen definitivno znači manje, ali ekstravagancija ostaje na dnevnom redu. Pribor je velik, hrabar i u središtu pažnje vratio se, na primjer, motiv križa.

Moda-jesen-2013-Trend-Accessories1

A naš savjet? Jedan od jesenskih hitova je ogrlica Desigual Carry u super jesenskim bojama. A naš savjet? Jedan od jesenskih hitova je ogrlica Desigual Carry u super jesenskim bojama.

 

 

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija