+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Trendovi u jesen i zimi? Ponchos!

  07. 11. 2016      Iz svijeta mode

Apsolutni trendovi poslova su pončoi. Stil kojeg su se mnogi od nas u početku plašili, što nam uopće nije bilo prirodno. Veliki šalovi, ogrtači, deke, mogli bismo nazvati i pončo. Nije dugo trajalo, a pončoi su postali sastavni dio naših ormara.

Poncho možete nositi na različite načine, kroz tanke slojeve ili jakne, koji ne samo da oživljavaju odjeću, već vas vrlo zagrijavaju. Postoje različiti krojevi i materijali, kombinacija boja i motiva. Što se tiče poncha , nemojte se bojati eksperimentirati malo. Bez obzira koju boju, materijal i motiv odabrali, važno je da je velik, ima izrez i dodir. Da vidimo kako se nosi pončo.

Dizajn pončo Luna

Modni model od Scotch & Soda . Poncho je izrađen od jakog, toplog materijala i ima specifičan kroj, izvrsno izgleda u kombinaciji s jaknom od kože i džemperom od džempera.

Scotch & Soda pončo

Sve što osvijetli vašu cjelokupnu odjeću, definitivno je iz tvrtke Desigual . Crvena boja i motiv mandale tipični su za Desigual. Osim toga, trendovi na kornjači i obrubima na dnu podliježu najnovijim modnim trendovima tekuće sezone. Dizajn pončo Clara

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija